Közösség

Vélemény:

23 Jake Paul vs. Mike Tyson

(2024)

Jake Paul vs. Mike Tyson

Kittikee Nézhetetlen  2024.11.16 13:23
0

Kezdjük azzal, hogy szerintem a világ nagy része iszonyúan várta ezt az összecsapást...
Ment a promó ezerrel hosszú hónapokig, a nagy megmondó, beszólogató sajtótájékoztatók, kis videók, és a világ forrongott és várt.
Nyáron ugyebár le lett fújva a meccs Tyson fekélykiújulása miatt... oké, akkor húzzuk el novemberre... oké.
Ébresztő beállítva hajnali 4-re, mert azért a csajok visszavágójára is kíváncsi voltam.
Eljött a nap, a vekker csörgött.
A kedvenc NFL csapatom, a Dallas Cowboys AT&T stadionja nyomorgásig teli hétköznapi melós emberekkel és a hírességek krémjével...
Aztán egyszer csak a csajok „háborújának” az 5.-6. meneténél elkezdett szakadozni a Netflix élő adása...
Gondoltam, semmi baj, hiszen nem a szomszédból sugározzák a műsort (ezt máshol is már tapasztaltuk, ha élőzésről volt szó), de nyilván ki lesz küszöbölve ez az aprócska szakadozás.
Hát... nem!!!!
Egyre és egyre csak rosszabb lett a helyzet, amikor is már országszerte (és világszerte) annyian felcsatlakoztak a várva várt eseményre (utolsó meccsre), hogy akárhogy is próbáltam visszalépni a streamingszolgáltatóra... a Netflix összeomlott!
Se jobbra, se balra nem működött már a rendszer, és slussz!
Ekkor... megkezdődött a boszorkányégetés a Netflix Facebook-oldalán, emberek tömkelege (köztük én is) habzó szájjal kommenteltek, hogy ez most mi, és egyáltalán miért is keltettük fel magunkat feleslegesen hajnalok hajnalán, ha a szolgáltató nem képes egy előreláthatóan ekkora feladattal megbirkózni, és totál dugába dőlt az egész??!!!
Ekkor kaptunk 1 kommentelőtől 1 linket, hogy hol tudnánk gyorsan ingyenesen a közvetítést nézni, de mivel ez a platform is a Netflixből „táplálkozott” élőben... ugyan hang és kép is volt, de csak elvétve volt bármi is látható, annyira szakadozott.
Szóval adtunk a sz....k 1 hatalmas pofont.
És ami a legszomorúbb volt az egészben, hogy ez a várva várt meccs egy csúnyán megrendezett átverés volt... Csak show, semmi több.
Tyson épphogy csoszogott már a bejövetelnél, az arcán fájdalom és fáradság mutatkozott, a ringben épphogy bírt állni, Paul „erőtől” duzzadt (hiszen fiatal).
A 8 menet csak nyomokban tartalmazott bokszot, csak körbe-körbesétálgatás volt, néha elcsattant 1 pofon felváltva, Tyson majdnem ki is „ütődött” már az elején (ez erősen látható is volt), de nyilván Paulnak meg volt kötve a keze, nehogy kárt tegyen a majd 60 éves Ironban.
A „küzdelem” végén a stadion forrongott a dühtől, mert senki se erre a paródiára számított (gondolom, nem aprópénzben számolták a jegyek árát sem), ahogyan mi sem a tv-készülékek előtt (meg pláne nem!).
„Panem et circenses”, ahogyan mondani szokták volt... Kenyér és cirkuszi játék a népnek!
Köszönjük, ezt megjegyeztük 1 életre!
Netflix... várhatod a meglincselést!