52% 44 szavazat
Namgeuk-ilgi

Namgeuk-ilgi

Namgeuk-ilgi
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy expedíciós csapat különös jelenségek után kutat az Antarktiszon.

(csd)

Rendező: Yim Pil-sung
Forgatókönyvíró: Bong Joon-ho, Hae-jun Lee, Yim Pil-sung
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2005.05.19.
Kyeong-ik Kim
 
2024.02.12 Kinga Kecskeméti

legújabb vélemény

Antarktiszi jelentés

Aki szereti a félelmetes, misztikus, hósivatagos, túlélős, igencsak gondolkodásra késztető filmeket, annak szívesen ajánlom. Kapott ez a film már hideget-meleget kritikusoktól és nézőktől egyaránt a megfejthetetlensége miatt. Ne felejtsük el, hogy ez egy túlélő beszámolója, akiről nem tudjuk, hogy mit látott és mi esetleg csak az ő fantáziavilága. A zene gyönyörű és félelmetes, a hófödte táj ugyanúgy, a többi pedig a képzeletünkre van bízva. Nekem mindenesetre tetszett.

1
1
 
2021.07.13 BoBamburg

Szeretem az ázsiai filmeket, a téma is jól hangzott, így talán számomra volt a legmeglepőbb, hogy nem tetszett. Számomra túl vontatott és unalmas volt, pedig szeretem a lassú tempójú filmeket. Aztán lehet, csak rossz passzban néztem meg.

0
 
2014.10.10 KATE

Bár a téma nagyon hálás, az ilyesfajta filmekből nincs elég, úgy gondolom. Tetszett, hogy azokat a részeket, ahol a cselekmény leült volna, finoman kiegészítették misztikus adalékokkal, mindezeken felül úgy gondolom, hogy a film erőssége mégis a zenei alávágás, ami nagyon is megalapozza az egésznek a hangulatát.

0
 
2015.06.10 fester

Hihetetlenül jó hangulata van a filmnek, én egyébként is nagyon szeretem ezt a műfajt, de azt hiszem ez az egyik legjobb, amit az utóbbi időben láttam. Remekül van felvéve, és ráadásul szerintem érdemes eredeti szinkronnal megnézni, sokkal ütősebb.

0
 

A film elkészülése előtt Yoo Ji-tae, Song Kang-ho és Park Hee-soon téli hegymászó kiképzésben részesültek Park Young-seok profi hegymászó által (ő volt az első ember a világon, aki teljesített egy Explorer's Grand Slam versenyt, ami az északi-sarki és a déli-sarki útból áll plusz a hét csúcs megmászásából.)Szerző: Kinga Kecskeméti

#1