A zongorahangoló

A zongorahangoló

Tuner

Hirdetés

A magányos zongorahangoló, Niki kifinomult hallása miatt váratlanul a bűnözők figyelmének középpontjába kerül, akik a különleges adottságát nemcsak zongorák hangolására, hanem széfek kinyitására is hasznosnak tartják. Miközben egykor ígéretes zenei pályája már a múlté, New Yorkban dolgozik… Több

Rendező: Daniel Roher
Forgatókönyvíró: Daniel Roher, Robert Ramsey
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2026.06.18.
Forgalmazó: Vertigo

2026.06.24 papaja

Ez tipikusan az a film, amire utólag azt mondod: oké, ilyenből több kéne. Van benne stílus, karakterek, feszültség, és közben nem érződik teljesen sablonosnak. A hangdizájn brutál jó, pár jelenet konkrétan olyan volt, hogy én is automatikusan halkabban vettem a levegőt.

2026.06.18 lollipopp

Nem számítottam rá, hogy egy film a zongorahangolásból és a széfnyitásból tud feszült thrillert csinálni, de valahogy működött. Néha nagyon elrugaszkodik a valóságtól, de pont emiatt szórakoztató. A hangokkal és a csenddel tök kreatívan játszik, és Leo Woodall végig elviszi a sztorit.

2026.06.23 ferkusz

Olyan film, mintha valaki bedobott volna egy kalapba egy művészfilmet, egy heist mozit és egy romantikus sztorit, aztán megrázta volna. Vannak nagyon erős jelenetek, de néha annyi minden történik egyszerre, hogy nehéz ráérezni, mire akar igazán fókuszálni.

A film 11 534 184 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 4 041 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A zongorahangoló világpremierje a Telluride Film Festival programjában volt.Szerző: Csillag Lajos