Tommy minden idejét a kutatólaborban tölti, hogy megtalálja a felesége agyát megtámadó halálos kór ellenszerét. A nő már belenyugodott sorsába, és arra kéri férjét, fejezze be élete művét. Tommy helyzete kilátástalanná válik, letargiába esik, és hosszú utat kell bejárnia, hogy rájöjjön, miképp… Több

82 A forrás (2006)
Nagyon érdekes és egyben fura film, elgondolkodtató, hisz agyalni kell rajta, hogy megértse az ember, nagyon jó a hangulata is, viszont én a mondanivalója miatt adok neki 4 csillagot, mert elég fontos üzenete van (legalábbis amit én szűrtem le belőle). Jól áll neki ez a titokzatosság, nagyon látványos, és tetszett ez a kis fantasy történet is benne. A két főszereplő, Hugh Jackman és Rachel Weisz is jól alakít (főleg Jackman), a kémia is megvan közöttük, és a filmnek a zenéje is nagyon szép és misztikus. Szóval érdekes film, többször kell szerintem megnéznie az embernek, hogy megértse, viszont ugyanakkor rétegfilm is, de hát akit érdekel, az úgyis megnézi.
Túl sokat akar a szarka,de nem bírja a farka.Ha mindent meg akarunk mutatni,a végén semmit sem tudunk.Olyan semmilyen lett a mozi.Nekem felejtős.
Hugh Jackman-nek ez is jól állt, nagyszerűen játszotta szerepét. A történet pedig tökéletes romantikus film mely némi misztikummal fel lett dobva nem is kicsit. Ajánlom.
Eredetileg Brad Pitt és Cate Blanchett lett volna a két főszereplő, de a költségvetés annyira alacsonynak bizonyult, hogy az akkoriban még kisebb gázsit igénylő Hugh Jackman és Rachel Weisz mellett kellett dönteniük az alkotóknak.