George Jung hatalmas vagyonra tesz szert, és a dorgbárók fényűző életét éli a 70-es évek Amerikájában. Mindene megvan, amit egy ember kívánhat, de rá kell döbbennie, hogy a szerelmet nem lehet pénzért… Több

84 Betépve (2001)
Végig izgalmas és szórakoztató, magával ragad a sztori, és nézni kell! Kivételesen Depp is jól játszik. Ajánlott!
Depp szinte minden filmet fel tud dobni, még ezt a közepesen megcsinált filmet is. Vad, önpusztító és frusztrált, de ez a szerep is hiteles. Nem a legjobb ebben a témában, de egyszer mindenképpen megéri megnézni.
Ugyanúgy kiemelhető itt is Johnny Depp alakítása mint szinte minden filmjében kivétel nélkül. A történet elrabolja az ember figyelmét. Nagyszerű, hihetetlen de nincs rá panasz.
Depp miatt az 5 csillag. Sokat hozzátesz a játéka a filmhez, ami egyébként a hosszú játékidő ellenére sem unalmas. Egyszer érdemes megnézni, nagyon jó, egyedi hangulata van, és betekintést enged George Jung egyáltalán nem hétköznapi életébe, ami azért szerintem sokkal durvább volt a valóságban, mint a vásznon.
George Jung tanúskodott egykori társa, Carlos Lehdert ellen, ezért 20 évre csökkentették a büntetését. A film szerint 2015-ben szabadult, de valójában már 2014. november 27-én kiengedték a börtönből.