Ebben a történetben nincs két óra, húsz percnyi mondanivaló, emiatt aztán sokszor untam. Ráadásul a végét (a lényeget) annyira elmaszatolták, hogy több kérdés is maradt bennem, de már nem vagyok kíváncsi a válaszokra.
Nagy kételyekkel ültem le a Gengszterzsaruk elé. Gerard Butler mostanában a B-kategóriás filmek világában rekedt, a rendező pedig a Támadás a Fehér Ház ellen 2-t is jegyzi – nem túl biztató előjelek. Ha mindez nem lenne elég, a szereplőgárdában feltű... Teljes kritika
Nem volt kifejezetten emlékezetes film, de ennek ellenére rossznak sem lehet mondani. A színészi játék rendben volt, a történet egyszerű, de leköt, nem lett rossz.
Chiristian Gudegas nem a legjobb rendezői munkát tette le az asztalra. A Gengszterzsaruk próbál nagyot szólni de nem sikerült neki. A sztori úgy alakul, hogy vannak a rendőrök és a rablók, ez esetben a rendőrök kissé deviáns viselkedéssel oldják meg a bűntényeket, amolyan bűnöző stílusban, fittyet hányva a törvényre. A zsaruk túl keménynek próbálnak látszani ezzel bőrdzsekis stílussal. Szerintem túlzásba vitték és így inkább gyenge hatást értek el vele. Ezen kívül az a baj, hogy gyakorlatilag semmilyen hátteret nem tudunk meg róluk. Nem tudjuk miért viselkednek így és ez kissé üressé teszi az egész csapatot. A bűnözők csapata szintén zenész mert ott sem nagyon látunk motivációt azon kívül, hogy ők a rosszak és kész. A történet hosszúsága szintén túlzó lett, bőven elég lett volna egy másfél órás játékidő is, egy ilyen filmtől nem várom el, hogy filozofáljon mert nem áll jól neki. A konfliktus sekélyes, a karakterek üresek és elég logikátlan megoldásokkal tűzdelték tele. A párbeszédeket már ne is említsük. Tehát összességében a film nem egy zseniális mestermű, egyszer eltud szórakoztatni de ennél többet nem is kell tőle várni. A végén lévő csavar és a pörgős, akciójelenetek némelyest kárpótolnak a temérdek hibáért amit vétett.
Izgalmas, akcióban dús film, amiben vannak fordulatok, váratlan események. Lehet hogy volt már jó néhány hasonló film, de ennek ellenére számomra élvezhető, kellemes kikapcsolódás volt, színvonalas szórakozást nyújtott. Jól összerakott film, érdemes megnézni! Gerard Butler karakteréhez illik a szerep, hitelesen alakít!
A jelenetek és a látvány miatt igazán moziban érdemes megnézni. Láttunk már jópárszor hasonló témájú akciót és mondhatnánk hogy már a könyökünkön jön ki, de mégsem volt hasonló érzésem. Ez valószínűleg a nagyszerű színészi válogatásnak, a frappáns me... Több
Hát nem ez volt életem legjobb filmje! meglehetősen sablonos, nem ad újdonságot. Tucat akciófilm, szerintem moziban nem érdemes ezt választani. Maximum egyszeri alkalomra elnézhető, de semmi extra!
Sok kommentben olvastam, hogy ez egy tucatfilm, pedig szerintem egyáltalán nem az, legfeljebb a témájában, de a forgatókönyv nagyon kreatív! Tény, hogy akadnak benne plágiumok, pl az egyik jelenetet, szinte egy az egyben a Bad boys 2-ből koppintották... Több
Az volt az érzésem a film nézése közben, hogy egy összecsapott, sablonos film, amilyet már ezret láttam. Nem adott élményt és újdonságot, számomra csalódás volt. Ódivatú, „lejárt lemez” feeling, mozivászonra vinni „enyhe” túlzás. Gyenge film.
Egyszeri nézésre alkalmas, tipikus akciófilm. Kategória kedvelőinek jó szórakozást adhat, de ne várjunk tőle sokat, újat nem adott. Jól alakít a színész, fekszik neki a szerep, de összességében egy átlagos filmnek mondanám!
Felejtős, jóindulattal egyszer nézhető, sablonfilm! Gerard Butler kb ilyen színvonalú, ilyen stílusú filmekben szokott alakítani, kb ennyit is vártam a filmtől. Biztos számít hogy nem kedvelem a színészt, de ettől függetlenül is kiszámítható, egyszerű film!