Hűha, micsoda mese. Igazából Eddie M. miatt néztem meg ezt a filmet. Szerintem nem játszotta túl a szerepét, mint némelyik filmekben. Itt még azt a dokit adta, akit én elvártam. A film mondanivalója is inkább gyermekeknek szól, de felnőtt tartalmat is találhatunk benne. A történet vezetése jó, és szinte a végéig egy szinten mozog. Igazi meglepetés ugyan nincs a filmben, de az állatok megszólaltatása és gondolatai azt hiszem, jól sikerültek. Ez gyermeki szemmel nézve "varázslatos". Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés is jól sikerült. A szereplők tudtak a filmez olyan értékeket adni, amitől jobb lett a film. A hangi és képi effektek jók lettek. Így azt hiszem, ez a film megérdemli a négy csillagot. Én jól szórakoztam, és a gyermekeket valósággal elvarázsolták a beszélő állatok. :) A történetben olyan érzelmeket kapunk, mint a szeretet és az állatok gondoskodása. Sok olyan mókás jelenet van benne, amit azt hiszem, ha ezt gondolják az állatok, akkor elég érdekes világban élünk. Azért igen, egy folytatást megér ez a történet, és én személy szerint megnézem. Igazából szerintem ez egy kimondottan családi film gyermekeknek, ahol még a szülök is jobban odafigyelnek a filmre, mint a kis lurkók. Kellemes kikapcsolódás, bármikor is nézze az ember, a napi gondokról elvonja a figyelmet, és szinte feltölti az embert. Lehet ugyan rossz kritikát vagy véleményt írni róla, de szerintem ez a vígjáték, főleg a gyermekek kategóriájában, igenis jól sikerült. Üdv, Yosi
Valahogy itt még Eddie Murphy is elviselhető volt. Maga a története eléggé gyerekes, persze ők a fő célpont. Egyszerű, kedves, néhol humoros történet.
Eddie Murphy jól hozta a karaktert, az állatok pedig haláliak, főleg a kritikus tengeri malac. A tigris kedvenc állatomként pedig csak hab volt a tortára.
Gyerekkorom egyik legkedvesebb filmje Eddie Murphyvel. Aranyos, ahogy visszajön a gyerekkori képessége, és megérti az állatokat. Poénforrásnak bőven megteszi. Kedves humorú és megható történet. Jókat nevetek rajta még ma is.
Értem én, hogy nem értem. Miről is szól? Ja értem, a semmiről. Miért is kellett ez a mozi? Passz. Eddie barátunk megszorult volna? Lehet. Mindenesetre agyzsibbasztóan gagyi.
Ez a film már akkor halálra volt ítélve amikor kitalálták. Egyszerűen nincs az ilyennek létjogosultsága szerintem. Ezen én nem tudtam szórakoztatni magam, ez pedig nem jó.
Nagyon jó vígjáték. Állatszeretőknek kifejezetten kötelező darab. Eddie Murphy kb legismertebb alakítása. Kedves és jó történet. Persze nem megy nagyon a mélységekbe, de nem is ezt várjuk el ettől a filmtől csak hogy kikapcsolja pár órára az agyunkat és nevessünk egy jót. Erre tökéletesen alkalmas.
Amikor ment a film évekkel ezelőtt kedveltem, persze egy gyereket lenyűgöz a sok állat. Mára már Eddie Murphy a nem kedveltek színészek közé tartozik nálam és ez kihat a filmre is.
Vicces, ahogy az állatok beszélnek benne. Szerintem hatalmas ötlet volt ez a készítők részéről és nem csak nekem tetszett ez benne. Dr. Dolittle színészválasztása meg zseniális volt.
Nagyon jó volt az alapötlet, amihez zseniális választás volt Eddie Murphy főszereplőnek. Egy igazi családi vígjátékot kaptunk.
Az állatos filmek, vígjátékok között alap! Mindegyik karakter kedves, aranyos, rendkívül szerethető, a valóságban még a legridegebb, legvadabb állatok is kezesbárányok Eddie Murphy mellett. Egyik nagy kedvencünk ismét bedobja magát és talán nem sírju... Több
Én nagyon-nagyon szerettem ezt a filmet, sőt mai napig is! Igazán vicces lett és érdekes! Tele van jósággal, így mindenki számára élvezhető! Csak ajánlani tudom!