Jóindulattal sincs közepes, semmitmondó és a felejtés homályába merülő. Úgy rémlik, moziban láttam, de annyira sem lépte át az ingerküszöbömet, hogy emlékezzek rá.
Nagyjából minden rendben van a filmmel - kerettörténet,cselekmény,fordulatok,akció,- vagyis alapvetően jó darab, még sincs benne annyi spiritusz, amennyivel meg tudott volna fogni. Frankenstein szörnyét már eléggé kivesézték, ennél a filmnél jóval ma... Több
Mi a manó?Mintha óvodások a délutáni pihenőidő előtt találták volna ki a sztorit.Értelmetlen zagyvaság a mai korba beleültetve.Pedig a színészgárda papíron erős volt,de ezt a gyakorlatban nagyon nem hozták.
Nagyon sok ilyen témájú és hangulatú film készül mostanában. Nem volt rossz a története, csak már sok hasonlót láttam mostanában. Egyszer meg lehet nézni, mert a látvány egész jó.
Egy hihetetlen bugyuta, történet- és karakermentes akciójelenet sorozat volt az Én, Frankenstein, melynek már a címében is hiba van. A történet elején volt egy pont, amikor azt hittük valami értelmeset csak kapunk karakterfejlesztés terén, de akkor a... Több
Az ellenére, hogy ennyire negatív kritikákat és értékeléseket kapott a film, nálam épp az ellenkezőét váltotta ki. Észre sem vettem, és már vége is lett a filmnek, úgy magával sodortak az események.
Teljesen felesleges és felejthető reboot. Lényegében szuperhőst csináltak Frankenstein szörnyéből. Végül is érthető pénzügyi szempontból, hogy ezzel próbálkoznak a készítők, hisz a szuperhős filmek most nagyon mennek. Csak épp ez a film nem megy, sajnálom az eredeti filmet, hogy ilyennel szégyenítik meg.
Egy egyszerű filmezős estére vagy délutánra igazából jó, egy egyszerű akció-fantasy. A színészek annyira nem erőltették meg magukat azonban Jai Courtney-nak azért sikerült hozni a formát valamint Bill Nighy-nak jól állt a gonosz szerepe. A hangok elmentek, semmi extra de ide elég volt. Az tetszett hogy a maszkokra fordítottak pénzt és időt viszont ezzel együtt elég rosszul néztek ki. A látvány egyébként egész jó volt ide értve a CGI-t is. A sztori egyébként nem valami mély a lényeg hogy Victor Frankenstein szörnyére (itt Adam) szüksége van egy démon hercegnek, mivel egy démon csak lelketlen testet uralhat és mivel Adamnak nincs lelke tökéletes alany, arra hogy birtokba vegyék a testét valamint hogy az ő mintájára egy hadsereget hozhassanak létre, ez elég egyszerű de éppen elég is. A hosszával sincs gond mivel mindössze másfél óra. Ez egy egyszerű akció film Frankenstein témában újra gondolva, szóval ha szereted az akció filmeket fantasy-vel fűszerezve nyugodtan nézd meg.
Nem tetszett, az előző részek után nagy visszaesés, amatőr alakítás a színészektől és nagyon gyenge rendezés. Unalmas, erőltetett, hatásvadász. Átlagon aluli.
Inkább fantasy mint horror, de talán épp ezért tetszett. A képi világ nagyon szép, a film akciódús, pörgős. Végig izgalmas. Jó volt az új megközelítés, frankeinstein szörnye nem szörny csak áldozat.
A produceri lista már egy kis garancia arra, hogy egy jó filmmel állunk szemben és ez be is igazolódik. Remek történettel remek szereplőkkel. Mindenképpen érdemes megnézni.
Nagyon primitív film. Túldramatizált történet és akció jelenetek, ez miatt nem lehet komolyan venni. Majdnem hogy paródia filmnek mondanám, csak az baj, hogy nem annak szánták. :"D
Nem egy túl jó film. Meg lehet nézni és vannak egész jó ötletei a filmnek de ennek ellenére nagyon unalmas tud lenni néhány jelenet sajnos az akció jelenetek is. (Egyébként nem a tudóst hívták Frankensteinek eredetileg?)