Master

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő… Több

Premier (HU): 2014.11.13. | Netflix (2024.08.30.)
Ian McShane
John Leguizamo
Willem Dafoe

2024.08.29 Hauser Árpád

A legelső a leghihetőb Wick-epizód

Ez a legelső John Wick-epizód David Leitch rendezésében még a hihetőbb részek közé tartozik. Itt az egész sztori azzal veszi kezdetét, hogy egy orosz maffiavezér fia beleköt a visszavonult, de feleségét gyászoló Wickbe. Kicsinálja a kocsiját és a kutyáját is, nem tudva, hogy a híres Rémkirállyal van dolga. Jardani Jovonovich vagy Baba Yaga, aki bárkit kinyír, ha megbízzák egy bérgyilkossággal. Kétségtelenül be is bizonyítja hírneve jogosságát, mert ebben a legelső részben 77 embert öl meg. Később, a második részekben 128, a harmadikban 94, majd a negyedikben már 140 gyilkosságot láthatunk tőle, 1 perc 20 másodpercenként hazavágva valakit. A négy rész alatt összesen 439 hulla. Ezzel Wick utoléri egyébként Pablo Escobar kedvelt bérgyilkosát, Jhon Jairo Velasquez alias Popeye-t, csak éppen ő 10 éven keresztül vitte mindezt végbe. Visszatérve az első részre: remek bunyók, remek látványvilág és végig izgalmak jellemzik. Kiemelkedően jól játszik Viggo Tarasov szerepében Michael Nyqvist és Winston (szálloda igazgató) szerepében Ian McShane. A későbbi Wick-részek is zseniálisak, de a hihetőség már egyre csökken részről részre haladva sajnos.

2021.04.17 Yosihiro

John Wick 1.

Régebben láttam ezt a filmet, de most újra megnéztem. Vegyes érzelmek keringtem bennem a film végén. A drámai hatás átjött, az akció szintúgy, a látvány, azt hiszem, kimagasló, de mégis valami hiányzott. A történet jó, szépen fel van építve, és a vég... Teljes kritika

2017.05.02 indingo

Nem volt rossz a film, de olyan érzése volt az embernek, mintha már látta volna. Kb. 10 hasonló film készült már a témában, úgyhogy nem voltam tőle elájulva.

2015.05.13 rbernadett

Ez a film az égvilágon nem szól semmiről. Van ez a bizonyos John Wick, akinek lelövik a kutyáját és bosszúból, mert azt elhunyt kedvesétől kapta, szétlő mindenkit. Csak nem értem ezt miért 101 percen keresztül teszi.

Volt egy olyan terv, ahol a film címe Megvetés lett volna, és John karakterét egy jóval idősebb színész játszotta volna. Szerző: stevepisti

Értékelés: 8/10
(2015. 08. 06.)
Hollywood legszomorúbb sztárja úgy pakolja kupacokba a hullákat, mint szorgos nagyi a fonalgombolyagokat. Mellesleg, ha egy szabóm lenne Keanuval, tuti szakítanék a kapucnis pólókkal. Több