Kérem a következőt!

Kérem a következőt!
Cikkek

2020.12.12 Robinson76

Az aranyköpések doktora

Az egyik legzseniálisabb magyar mese. Tanulságos történetek tanító célzattal, ugyanakkor stílusos és humoros köntösbe ágyazva. Remek karakterek, számos emlékezetes állat(i) szereplő. A főcímdal egyszerűen szenzációs, poénos szöveg, fülbemászó dallam. A non plus ultra pedig a részek végi tanulság, melyet Bubó doki szellemesen és ironikusan egyetlen mondatban összegez.

2017.07.29 Orosz István

Legjobb Magyar rajzfilm. Stílusos a rajzolás is nagyon mesteri, humoros. Szerintem a főcímdal is nagyon fülbemászó. Meg vannak benne nagyon jó poénok.

Aranyos, szellemes kis tanmesék állatokkal megrajzolva, nem csak gyermekeknek. Tanító jelleggel és humorosan megcsinálva. Mindenkinek ajánlom a bölcs baglyot és társait, ma is megállja a helyét. :)

2019.12.16 Timon

Imádom,ahogy rajzfilmekben a szavakkal lehet poénkodni,és mennyire kellemes hangulatot tud adni.A szereplők karakteres kidolgozottsága adta a legtöbbet hozzá. Küldönc jelenetei talán a legviccesebbek benne.

2019.05.13 Fekete Gandalf

Bátran állithatom, hogy egyike a valaha volt legjobb magyar meséknek, melyet nagyban köszönhet az igényes kornak, az egyedi rajzolásának és állatmese mivoltának. Egyik nagy erénye még a minden rész végi tanulság, melyet dr. Bubó szellemesen és ironikusan tálal a gyerekek (vagy felnőttek) részére.

2019.08.11 Ms. Akárki

Tipikus magyar hangulattal és életérzéssel átitatott izgalmas kis nyomozó mese. Tanulságos és pörgős kis mesék amit még felnőtt fejjel is mosolyogva tudok nézni. Kifejezetten találékonyan csavarták mindig a humort végig a részeken.