A „rendszerváltás” áldozataként méltatlanul elfeledett orosz filmhetek áldozata lett ez az 1993-as gyermekfilm. Most is teljesen véletlenül bukkantam rá a tv-csatornák kapcsolgatása közben. Ahogy elkezdődött a film, engem teljesen odaszögezett a fotelomba, és végignéztem ezt az igazán szívfacsaró történetet az akkori hatalomnak kiszolgáltatott felnőttek, kisgyerekek sorsáról. Az élni akarásról, életben maradásról. A „Kicsi angyal, merre jársz?” pedig lírai dráma a sorstalanságról, az éhség és nyomor szimfóniája egy gyermekfilmbe sűrítve. Csodálatos film volt számomra. Nehéz szavakat találni arra, mikor gyermekek szemén és rajtuk keresztül kell felnőttként megtapasztalni a halál szelét és a szenvedést. Fájdalmasan szép ez a film, és kívánom mindenkinek, hogy tudjon 82 percet áldozni az életéből arra, hogy ezt a filmet megnézze. Nem hiszem, hogy sok magyar ember van, aki látott már sok türkmenisztáni filmet. Most itt a lehetőség megnézheti! Gratulálok a film rendezőjének és a filmben szereplő gyerekeknek szívből.