65% 263 szavazat
Krokodil Dundee 2.

Krokodil Dundee 2.

Crocodile Dundee II
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
19
Képek (19)
2
Videók (2)
23
Érdekességek (23)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Amikor Michael J."Krokodil" Dundee rájön, hogy a barátnőjét, a csinos amerikai újságírónőt fogva tartja Rico, a kegyetlen drogbáró, látványos mentési akcióba kezd. Rá kell jönnie azonban, hogy New York City zsúfolt utcáin és egymás hegyén-hátán álló épületei között lehetetlen búvóhelyet találni. Különösen akkor nem, amikor profi gyilkosok bandája ered a nyomába. Így hát Rico és bandája ellen Mick egyetlen dolgot tehet, visszaviszi Sue-t a szülőhazájába, Ausztráliába, aminek minden zegét-zugát ismeri, ahol felkészülten várhatja Rico érkezését. Azonban ahogy ellenségei egyre beljebb hatolnak felségterületén, ismét a jól bevált fortélyhoz kell folyamodnia, eljátszani az emberbőrbe bújt krokodilt.

Forgatókönyvíró: Paul Hogan
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier (HU): 1989.04.13.
 
2019.08.01 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Az első részét imádtam, de ez a folytatás nem igazán jött be. Sajnos csak egyszernézős mert a történetbe nem igazán toltak bele sok energiát. A poénok még mindig nagyon jók, de kellett volna egy rendes végkifejlet, hogy izgulni tudjon a néző.

0
 
2019.03.01 indingo

Szórakoztató és ötletes vígjáték amit többször is meg lehet nézni. Paul Hogan fantasztikus és természetes, de ezt is várjuk tőle ebben a típusú filmben.

0
 
2016.11.15 goat2000

A másik részhez hasonlóan ez is egy nagyon jó, szórakoztató kalandfilm lett, ami mellesleg egy nagyon jó vígjáték is. A főszereplők is nagyon jól lettek kiválasztva.

0

A film összbevétele 130 268 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az első film Ausztráliában kezdődik, és New Yorkban fejeződik be. Ez a folytatás New Yorkban kezdődik, és Ausztráliában ér véget.Szerző: Thibo84

#2
 

Paul Hogan azt nyilatkozta, hogy az USA lakossága Mick Dundee-t Chuck Norris és Rambo keresztezésének tekintette. Csakúgy, mint John Rambo, Dundee is vadászkést használ, és a hegyvidéki területet próbálja saját előnyére fordítani, amikor csapdákat állít Ricónak és az embereinek, akik üldözik őt és Sue-t. Rambóval ellentétben azonban Dundee nem öli meg Ricót és embereit.Szerző: Thibo84

#3
 

A színész, akivel a két kung-fu turista összetéveszti Dundee-t a metróban, Clint Eastwood.Szerző: Thibo84

#4
 

Több jelentben láthatók az elpusztult World Trade Center tornyok.Szerző: Thibo84

#5