Éjszakai szuka

Éjszakai szuka

Nightbitch

Egy fiatal anyuka egy kisvárosban neveli gyermekét, rövidesen azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy kutyává tud alakulni.

(csd)

Forgatókönyvíró: Marielle Heller
Premier: 2024.12.06. | Disney+ (2025.01.24.)

Amy Adams

2025.03.15 kabel

Farkasanya

A Nightbitch Amy Adams mozija. Ő áll a történet középpontjában, ő viszi el a narratív feszültséget érdekes helyekre, és az ő színészi játéka emeli meg a film nem túl komplikált történetét. Az előzetes nagyjából elmondja a cselekményt, az anyaság elha... Teljes kritika

2025.03.01 Ildikó Bacskai

Éjszakai szuka (2024)

Gondolom, nem egyszerű film ez azoknak, akik egy éjszakai szukás filmre számítottak, de akik esetleg áthaladtak már hasonló életszakaszon, azok egészen meghatódhatnak a látottakon. Szerintem csodálatosan jelenítették meg a film fő problémakörét, nagyon jól felszínre hozta a rendező, ahogyan szétborzolja a monotonitás az egyébként karrieriében elszánt fiatal nő idegrendszerét. Szuper, ahogy bemutatja a film, hogy az igényeink milyen mértékben tudnak változni, és azt is, hogy minden megoldható, ha az ember akarja. Nekem az is tetszik, hogy a film pozitív hangvételű, és nem csak a nehézségeket hangsúlyozza ki, hanem az ember problémamegoldó képességét és kitartását. Nekem nagyon bejött.

Ella Thomas és Roslyn Gentle a „Meg nem született” (2022) című Tubi eredeti horror thrillerben is együtt szerepelt.Szerző: szarka84

Zoe Chao és Mary Holland Az afterparti (2022) című filmben is feltűntek.Szerző: szarka84