Talán a filmtörténet egyik legrosszabb darabja, mégis imádjuk. Egy gyenge limonádé, nem különösebben nagy színészi alakításokkal... de a zene mindent feledtet. Mert a zene az, ami miatt sokak kedvence, beleértve engem is. Imádjuk a tinilamúrt, a táncokat, a dalokat. Ha még nem láttad, azért nézd meg. Ha azt gondolod, hogy nem ismered a Grease-t, lehet, hogy meg fogsz lepődni. Mert életedben egyszer már tutira hallottad legalább az egyik dalát. Szóval! Táncra, dalra fel, és jó szórakozást!
Nem is tudom,hányszor láttam már,de egyszerűen nem tudom megunni.Élvezem minden kockáját,akárhányszor nézem.Zseniális musical,és Travolta eszméletlen nagyot játszik benne,de Olivia Newton-John ebben méltó partnere. Minden generációnak kötelező.Klasszikus!
A történet egyszerű, de nem is ez, hanem a dalok, a tánc miatt imádták akkor és ma is. John Travolta és Olívia Newton-John igazi szerethető, összeillő párost alkot.
Minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje szerintem J. Travolta óriásit alakít benne . A történet is nagyon jó van romantika izgalom és minden ami kell. A zenék örökzöld slágerek maradtak egy megunhatatlan filmeposz :) Üdv Yosi
Nem az én műfajom ez a fajta zenés romantika de Travolta egyszerűen elviszi a hátán a filmet és még számomra is emészthetővé tette. Egyrészről szerettem mert kellemes karaktereket raktak bele másrészről viszont gyengécske volt a történet.
Időtálló klasszikus. Travolta nevét megismerte a világ és Olivia oldalán olyan finálét rittyentenek a végére olyan dallamokkal ami a mai napig világsláger.
Az egyik kedvenc musicalem, aminek a címét nem kellett volna lefordítani, hisz mindenki Grease-ként ismeri. Fülbemászó, tanulható dalok, szerethető szereplők. Ebben az esetben az sem számít, hogy kiszámítható a cselekmény, hiszen a fent említettek kompenzálnak. Többször nézős mozi, ami leginkább feliratosan élvezhető.
Igazi szerethető, jópofa klasszikus. A film világa és annak zenéje is páratlan. Az Elvis által hátrahagyott életérzés teljesen áthatja a filmet.
Az a film, amit időről időre újranézhet az ember és még mindig élvezi, mindegy milyen régi is. Nagyon fülbemászó dalok vannak benne jó koreográfiákkal, a színészek remekek. Ajánlom mindenkinek aki szereti a zenés filmeket
Imádom a musicaleket, a Grease az egyik kedvencem ebből a kategóriából. Ha nem láttam vagy 1000-szer, akkor egyszer sem és még ugyanennyiszer még meg is tudnám nézni. Örök és megunhatatlan film számomra.
Imádom. Egyik kedvenc musicales filmem. John Travolta tökéletes benne. A számok zseniálisak és fülbemászók. A történetet nem vitték túlzásba, de engem nem zavar. Tipikus lányért versengő romantikus musical.
Ez egy klasszikus még ma is meg van a rajongó tábora. Eredeti, jó hangulatú film. A zenék ma is kiválóak, a koreográfia, a színjátszás minden tökéletes.
Szemény szerint én többször megnéztem már és még fogom is, bár semmi különlegesség nincs benne történetileg! Végülis egy romantikus musical-ről beszélhetünk!
Nagy musicalrajongóként nekem ez a film és maga a musical kicsit jellegtelen. Szeretem a nagyobb ívű történeteket, a kidolgozott karaktereket. Itt csak összecsapott történetszálakat kapunk és egy korabeli tini szappanoperát. Persze vannak benne jó poénok, pergős a film meg van benne pár jó dal, de ennyi.