A hatásvadász látványfilmek világában nem gyakran bukkan rá az ember igazán jó filmre. Ám ez az 1983-as regényadaptáció az. Mark Helprin amerikai regényíró Winter's Tale című regénye nagyon jó alapot biztosított a filmnek. A szereplőket igényesen és odafigyeléssel válogatták ki, teljesen hitelesek szerepeikben. A történet egy olyan világban játszódik, ahol még léteznek csodák. És főszereplőnk érdekes, kalandos és szívszorító útja során saját csodáját kutatja. Ez a történet nem szórakoztat: megérinti a lelket. Furcsa, hogy ez a film bukásnak számított. Körülbelüli hatvan millió dolláros költségvetésének csupán a felét hozta vissza. Pedig ez a film jó. A Téli mese Colin Farrell főszereplésével nem egy egyszerű fantasy vagy kalandfilm, de nem akarom elmesélni. Ezt érdemes megnézni! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Gyönyörű helyszínek,a képi világ is zseniális,a történet az első perctől az utolsóig leköt.Colin Farrell nagyon jól hozza a romantikus karaktert.Egyszerűen kihagyhatatlan mozi,mindenkinek erősen ajánlom.
A könyvhöz képest sok változtatás van, bár én azt eléggé untam. Tényleg egy mese a film, de nem egy megszokott története van. Többször láttam már és mindig elvarázsolt.
Colin Farrell karaktere egyszerre volt meggyőző és lehengerlő is. Nagyon tetszett. Az egész stílusa igazán megnyerő és kellemes lehet bármilyen korosztály számára.
A történet nagyon szívhez szóló, de kusza és igencsak oda kell figyelni hogy ne maradjunk le egyetlen részletről sem, ugyanis a lényeg a részletekben van. Amúgy szerethető a film nem úgy mint a főszereplője. Colin Farrel nem volt valami meggyőző Lake szerepében, de ez nem ront sokat a filmen. Egyszer simán megnézhető.
Colin Farrellnek jól állt a kicsit rossz fiús, de érzőszívű fenegyerek karakter. A történet kicsit misztikus, de még a jó ízlés határán. Kellemes esti kikapcsolódást nyújt a film.
Aki felnőttként is szereti a meséket, annak biztos tetszeni fog a film. Vannak hibái a történetnek, de elég érzelmes kis sztori. Látványban is jó és a szereposztása is figyelemre méltó.
Collin Farrel talán legjobb alakítása vagy csak nekem tetszett ebben a romantikus rossz fiú karakterben. Igazi szívmelengető történet, valódi gonosz karakterrel.
Szép szerelmi történet egy mese köntösben bújtatva. Jók a karakterek és a színészek, meglepően jó alakításokkal.
Nagyon szép és megható film. Imádtam, ahogy a két szerelmes egymásra talál, ahogy megismerik egymást.
A mai mesefilmáradatban egészen ötletesen kidolgozott mese. Vagyis inkább fantasy, mert komolyabb és erősebb érzelmi töltete van, mint egy mesének. És persze ott van a keserédes befejezés is. Nagyon szép történet. Be kell szereznem a könyvet is :) V... Több