A nem is olyan távoli jövőben a túlnépesedést megakadályozandó, a világ kormányai bevezetik a Csak-egy-gyerek törvényt, amelynek értelmében a családoknak mindössze egy gyerekük lehet. Az állam különleges megfigyelési hálózattal igyekszik betartatni a jogszabályt, s mindenkitől elveszik a többedik… Több

Író: Max Botkin, Kerry Williamson

82 Hét nővér (2017)
Nagyon érdekes volt számomra ez az elképzelés, és azt sem tartom valószínűtlennek, hogy valaha bekövetkezzen egy ilyen. Lekötött, tetszett, imádom a csajt.
Szájbarágós, didaktikus és elnagyolt történet - és természetesen nyakon öntve némi giccsel és sallangokkal. Eléggé sajnáltam, hogy ennyire nem lett jó, mert a trailer alapján érdekelt is - csak aztán megnéztem. Nem értettem a dramaturgiát, nem értet... Több
Tök jó, hogy még ki se jött a film, de már számtalan helyen meg lehet nézni felirattal. Az ötletet díjazom, mert tetszett, de szerintem a nagypapának ezerszer le kellett volna buknia. Senkinek sem tűnt fel a temérdek étel és ruha vásárlása?
Rettenetes, kibírhatatlan, unalmas és gagyi. Nevetséges a koncepció, a rendezés és a színészek. Miről is szól a történet? Lényegtelen, mert a film egy nagy nulla.
A film összbevétele 27 975 429 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 32 252 220 forintot termelt. A hazai mozik összesen 24 296 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.
Nem megerősített, hogy szándékos volt-e az egybeesés. A hét iker Karen Settmanként él a társadalomban, nevüket a hét egyes napjai után kapták. Olaszul a hét így hangzik: settimana.