2018.05.09 17:43 Artemisia Olvasottság: <100x
3

Kár időt pocsékolni rá

A cselekmény szörnyen rossz. Az alapsztori még fogyasztható lett volna, az öreg által a gyerek Ethan-nek előzményként elmesélt fantasy szorit vitték volna filmre, akár még egy egészen jó alkotás is lehetett volna belőle, de így teljesen kritikán aluli. Az ábrázolt korba, a modern Amerikába egyáltalán nem illik a történet, így nem sikerült élvezhető hangulatot sem teremteni, szétfolynak az egyes cselekményszálak. A szereplők szintén teljesen elütöttek a történet struktúrájától, talán ha egy régész, őslény kutató, esetleg egy kínai legendákat tanulmányozó történész stb.

párosról lett volna szó, hitelesebb lett volna a film, de így borzasztóan gyenge lábakon áll, nincs logikus magyarázat/indok, hogy miért pont ők ketten vállalkoznak a sárkánnyal való harcra, noha üvölt, hogy teljességgel alkalmatlanok rá ; és még a színészek sem nyújtanak értékelhető alakításokat, olyan merevek, mintha folyamatosan a kamerák felett elhelyezett táblákról olvasnák a szövegüket, és végig az kötné le a figyelmüket, nem a karakterük eljátszása. A szerelmi szál pedig katasztrofálisan nyálas és elcsépelt, zéro stílusos romantika . Mintha egy " A gyanú árnyékában", vagy "Családi titkok" -részt néznénk .Az egyetlen korrekt, valamirevaló jelenetsor az a sárkánykígyó városi rombolása, és hadsereg ellene indított támadása. Ezeknél a jeleneteknél még azt is hiheti az ember, hogy egy eseménydús akciófilmet néz.

Kár időt pocsékolni rá

Igazából mást nem is tudok kiemelni, ami miatt érdemes megnézni a filmet, de azt tanácsolom azoknak akik készülnek megnézni,hogy emiatt se nézzétek végig ezt a vacakot,egyszerűen tekerjetek oda.

akció | dráma | fantasy | horror | thriller

Egy koreai legenda szerint minden ötszáz évben az égiek kitüntetnek egy kígyót (azaz egy Imoogit) jócselekedeteiért, s átváltoztatják mennyei sárkánnyá, akinek az a feladata,... több»

3