Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#15521

dokumentum

Egy kutatócsoport megépítette a Biosphere 2-t, amely a Föld légkörének pontos, miniatűr mása. több»

Rendező: Nicolas Gessner

#15522

dokumentum | történelmi

Angol nyelvű dokumentumfilm sorozat Nagy Britannia történelméről. Három évad, összesen tizenöt epizód.  több»

#15523

90 Magyar népmesék  (1980)

(34)

animáció

Örök klasszikusnak számítanak Jankovics Marcell Magyar népmesék sorozatának történetei. A magyar népmesekincstár alapelemei elevenednek meg a kiváló rendező kezei alatt - Az égig... több»

A Hungarikumok Gyűjteményébe tartozó meséket, amiket 1977-től 2012-ig gyártottak és készítettek, nem tudom jómagam sem - és szerintem nem is lehet - megunni. Fogyasztható, és ajánlott minden korosztálynak, 0-tól 99 éves korig. Gyönyörű magyar motívumok, tájegységek, mint... több»
#15524

82 13 okom volt  (2017)

(43) (18)

dráma | misztikus

Netflix

Clay Jensen egy átlagos tinédzser srác, aki egy napon az iskolából hazatérve egy halom kazettára bukkan a házuk ajtaja előtt. A felvételek felkavarják a fiút, ugyanis a hanganyagot... több»

Meglepő, hogy egy film jobb legyen, mint a könyv. A sorozatban sokkal mélyebb gondolatok merültek fel és a család, az iskola dolgozóinak lelki világába is betekinthetünk, ami a könyvből kimaradt. Sok mindenben el is tértek a könyvtől amit sose értek. Hannah-t itt sem sikerült... több»
#15525

100 Gyónás  (2011)

(2) (1)

akció | dráma | krimi | thriller

Szenteste belép a templomba egy igazán nem várt személy, egy bérgyilkos, aki gyónni szeretne. Az első dolog, amit megvall, hogy az előző napon megölt egy embert. A második, hogy ebből... több»

Elképesztő erejű alkotás! Sutherland és Hurt életük legjobb alakítását nyújtják, a filmvégi csavar olyan erősen szúrja szíven az embert, hogy az szavakkal körülírhatatlan. Hihetetlenül jól átgondolt cselekmény és feszes tempó jellemzi ez a mesterművet, melynek befejezése... több»