Film tartalmak

69 Monos  (2019)

Egy messzi hegycsúcson nyolc felfegyverzett gyerek egy túszt, valamint egy tejelő tehenet tart fogva. ... több»
Egy történet Emily Dickinson írónő életének kevéssé ismert oldaláról, azaz arról, hogyan szövődött szerelem közte és egy másik nő között. ... több»

66 Zavod  (2018)

Amikor a gyárat a bezárás veszélye fenyegeti, egy csapat munkás úgy dönt, hogy fellázad a tulajdonos ellen. ... több»

71 Zaniki  (2018)

"Mit jelent a hagyomány?" - Kérdezi Zaniki a nagyapjától. "A hagyomány az, ami megtanít valamit azután, amit már megtanultunk. Ami megtanít valamit az... több»
Batman, Batgirl és Robin a Tini Nindzsa Teknőcökkel szövetkezve veszik fel a harcot a Teknőcök esküdt ellenségével, Shredderrel, aki azonban Rasz al-G... több»
Egy csapatnyi űrgárdista egy a Marson lévő holdbázisra érkezik, amelyet démoni lények szálltak meg. A pokolbéli teremtmények célja, hogy elhozzák a po... több»

64 The Brink  (2019)

Alison Klayman dokumentumfilmje a sokat megélt, egykor a Fehér Házban dolgozó tanácsadó, Steve Bannon világszintű küldetését mutatja be, melynek tétje... több»
Grace és Serena testvérek, akiket gyerekkorukban szadista apjuk bántalmazott. Az apa halála után a lányok úgy döntenek, hogy boszorkány fortélyok segí... több»
Egy rövid animációs film, melyben egy idős férfi azért küzd, hogy leszálhasson a WC-ről. ... több»
Amy és Gigi éltanulók, emellett pedig legjobb barátnők, akik az érettségihez közeledve rájönnek, többet kellett volna bulizniuk a folyamatos tanulás h... több»