Jonathan Tucker egy, a Los Angeles-i szomszédságában történt betörés során segített szomszédainak. Az eset vasárnap este történt Los Angeles Hancock Park negyedében. Később kiderült, hogy a betolakodó, aki a riadalmat okozta, mentális problémákkal küzdött.

Hétköznapi hősiesség

A Kingdom színésze hívta a rendőrséget, miután látta, hogy egy gyanús férfi járkál a háztömbjében és dörömböl a bejárati ajtókon. Amikor később észlelte, hogy az egyik szomszédja bejárati ajtaja tárva-nyitva áll, odarohant a házhoz, hogy ellenőrizze, veszélyben vannak-e az ott lakók.

Egy anya és a lánya, valamint egy másik gyermek tartózkodott ekkor az otthonban, és Tucker biztonságba helyezte őket odakint, amíg a rendőrség a helyszínre nem érkezett. 

A színészről

Tucker legutóbbi nagy sikere a 2022-es Sundance Filmfesztiválon debütált és 2023-ban bemutatott Pálmafák és cselszövés című indie drámában nyújtott mellékszerepével szerzett elismerése. Tuckert a legjobb mellékszereplőnek jelölték az Independent Spirit Awards-on alakításáért.

„Az elmúlt 30 év alatt, amíg a szórakoztatóiparban dolgoztam, kiforgattam a megérzéseimet” - mondta Tucker annak idején a Variety-nek a karrierjéről - „Gyakran előfordul, hogy a zsigereink és a döntéseink között disszonancia van, és nem bízunk abban a hangban a fejünkben, ami azt mondja, hogy mi a helyes út... Ha az univerzum mond neked valamit, akkor hallgatnod kell rá.”

Tuckert olyan filmekben és sorozatokban láthattuk, mint a Westworld, a Paulo Coelho regényéből készült Veronika meg akar halni vagy a legújabb Charlie angyalai.

dráma | rövidfilm

Egy tinédzser lány kapcsolatot létesít egy nála kétszer idősebb férfival. A lány a férfiban látja a megoldást minden problémájára, de a férfi szándékai nem azok, aminek... több»