Aligha tette még annyira próbára a filmrajongók türelmét, mint az Avatar folytatása, a produkcióval kapcsolatban ugyanis a mai napig csupán néhány vázlat látott napvilágot, amelyeket a fenti galériában meg is tekinthettek.

Tény, hogy James Cameron számításait alaposan keresztülhúzta a koronavírus-járvány, a premier elhalasztását maga a rendező jelentette be annak idején a közösségi médiában, arra viszont már aligha lehet mentséget találni, hogy mostanáig nem kapott előzetest a film.

A produkció  főszerepében látható Zoe Saldana igazán kiváltságosnak érezheti magát ebben a tekintetben, hiszen a színésznő már húsz percet láthatott az Avatar 2-ből. A legfrissebb értesülések szerint viszont hamarosan csakugyan megérkezhet a film első előzetese.

A The Ankler magazin szerint ugyanis már elkészült a film trailere, amelyet majd kizárólagosan a Doctor Strange az őrület multiverzumában vetítésén mutatnak be. Erre viszont már nem kell sokáig várnunk, hiszen Sam Raimi rendezése május ötödikén kerül majd a mozikba.

Egy biztos, James Cameron és csapata ezúttal sem bíz majd semmit sem a véletlenre, hiszen az Avatar 2 cselekménye Pandora szemkápráztató tengeri világába kalauzolja a nézőket. A film a tervek szerint idén decemberben debütál a hazai mozikban.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»