Jennifer Lopez megmutatta, hogy 54 évesen is megvan benne a spiritusz.

A színésznő ezúttal az Intimissimi fehérneműmárka legújabb kollekciójának fotózásán tündökölt, a róla készült képek pedig egyszerűen önmagukért beszélnek. Lopez a képeken nude tónusú szatén és csipke Intimissimi melltartó és bugyi szettet, valamint harisnyatartó öv nélküli harisnyát és köntöst viselt, és amelyeket meg is osztott a közösségi médiában.

“A kollekció fontos második fejezetet jelent az olasz márka és az amerikai ikon kreatív partnerségében, akik egyesítették erőiket, hogy az Intimissimi kivételes minőség iránti elkötelezettségét Jennifer Lopez jellegzetes stílusával ötvözzék. A kollekció közvetlen inspirációt merít Jennifer Lopez hamarosan megjelenő This is me...Now című albumából, amely mélyen átformáló személyes fejlődésének útját mutatja be” - olvasható a márka leírásában.

Lopez kétségtelenül mozgalmas időszakot él át, hiszen 2024-ben érkezik a már említett This Is Me...Now című albuma, legutóbb pedig az Anya című produkcióban volt látható, amely már elérhető a Netflixen.

63 Anya  (2023)

akció | thriller

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»