Az HBO a második évad után törölte a Perry Mason sorozat gyártását, amelyet nem mellékesen a platform egyik “igazi gyöngyszemének” tartottak.

“Hihetetlenül hálásak vagyunk Matthew Rhys és a Perry Mason páratlan szereplőgárdájának és stábjának figyelemre méltó munkájáért, és amiért újraértelmeztek egy ilyen nagy becsben tartott és nagy múltú franchise-t” - olvasható az HBO közleményében.

“Bár a sorozattal nem fogunk tovább lépni egy újabb évad keretén belül, izgatottan várjuk, hogy a Downey-csapat zseniális alkotóival a jövőbeni projekteken is együtt dolgozhassunk” - írja a streamingszolgáltató.

Mondani se kell, hogy ez a hír azonnal kisebb felháborodást keltett. Amellett, hogy sokan csalódottságuknak adtak hangot a közösségi felületeken, többen azt is megjegyezték, hogy a Perry Mason még így is egy jócskán alulértékelt sorozat. 

A Perry Mason törlésére hetekkel a Utódlás és a Barry nagysikerű sorozatok lezárása után került sor, az HBO 2022-ben ráadásul még az utolsó évad előtt törölte a Westworldöt, amelyet sokan szintén felháborodással fogadtak.

80 Perry Mason  (2020)

dráma | krimi

Los Angeles, a harmincas évek elején. Az USA épp történetének legnagyobb gazdasági recesszióját éli, de Los Angeles ebből semmit sem érez meg a hangosfilm megjelenésének, az... több»