Channing Tatumtól az egyik nagy kedvenc sorozatunk a 21 Jump Street - A kopasz osztag és második része, a 22 Jump Street - A túlkoros osztag. Azonban - eddig még - sosem bővült trilógiává az eredetileg Johnny Depp (21 Jump Street) nevéhez fűződő sorozat újabb feldolgozása.

A Phil Lord és Christopher Miller által rendezett 2012-es első film 200 millió dolláros kasszasiker volt világszerte. A 2014-es folytatás még ennél is nagyobb, világszerte 331 millió dolláros bevételt hozott! A számok tehát meggyőzőek. Talán még nem kell feladnunk a reményt.

Amit tudunk a 3. részről

A harmadik filmet hivatalosan 2014 szeptemberében kezdte el fejleszteni a Sony Pictures, és a második rész forgatókönyvíróját, Rodney Rothmant szerződtették a forgatókönyv megírására. Néhány hónappal később, a hírhedt Sony hackelés során kiderült, hogy a '23 Jump Street'-et a Men in Black - Sötét zsaruk franchise-zal crossover-nek tervezték. Ezután a Variety 2016 márciusában jelentette, hogy a crossover-film James Bobin rendezővel halad előre a megvalósulás útján, de végül sosem láttunk belőle semmit.

Új infók, nem múló reménykedés

Tatum nemrégiben a ComicBook.com-nak elmondta, hogy még mindig nagyon szeretne Jonah Hill-lel együtt forgatni egy Jump Street 23-at, ami az előző két rész (21 és 22) R-besorolású vígjátékok folytatásaként szolgálna.

"Van egy projekt, amit megírtak, és ez még mindig a legjobb forgatókönyv, amit valaha olvastam egy harmadik filmhez" - mondta Tatum a ComicBook.com-nak, de hozzátette, hogy a folytatás sosem készült el, mert: "rengeteg bürokrácia, amolyan vonal feletti dolgok miatt. Nagyon nehéz megcsinálni, de mi megpróbáltuk megcsinálni".

"Tudjátok mit, "adok ehhez egy kis jó dzsudzsut", és azt mondom, hogy szívesen megnézném a '23 Jump Street'-et" - tette hozzá a színész viccesen - "Szívesen megcsinálnám Jonah-val, és Jonah tudom, hogy meg akarja csinálni. Nagyon szeretnénk újra játszani."

Tatum a vásznon

A színész legközelebb a Vigyél a holdra című filmben lesz látható a mozikban! Ráadásul Scarlett Johansson oldalán! A film július 11-én debütál itthon!

romantikus | vígjáték

Cole Davis (Channing Tatum) a NASA-nál dolgozik, és egyértelmű célja van: az első embert a Holdra juttatni - mielőtt a Szovjetuniónak sikerülne. Az Apollo-missziót azonban... több»