Netflix: 6 kihagyhatatlan új film és sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (július 1-7)

Akár tetszik, akár nem, máris júliust írunk, pedig mintha csak tegnap lett volna június… De nem csak új hónap, új hét is indul, így ilyenkor meg szoktuk nézni, hogy milyen új filmek és sorozatok várnak ránk a következő napokban. Így teszünk most is! Nagy hét a mostani, hiszen több évtizedes várakozás ér véget: jön a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley!

A nagydumás detroiti nyomozó újra Beverly Hillsbe utazik, hogy régi barátaival, Rosewooddal és Taggarttal együtt dolgozzon. Ezúttal a saját lánya élete kerül veszélybe, ezért összefognak, hogy együtt leplezzenek le egy összeesküvést. A film július 3-án debütál a Netflixen.

Szintén a Netflixen nézhetjük majd meg július 2-től a SPRINT című dokusorozatot, amelyben yomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb emberévé váljanak. A sorozat bennfentes nézőpontot nyújt a sprinterek nagy tétjéről és mentális keménységéről.

Dokuból sosem elég, tudja ezt a Netflix is, ahol július 3-án debütál Az ezergyerekes férfi. Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket.

A Goyo egy argentin romantikus dráma lesz július 5-én. Egy fiatal autista múzeumi idegenvezető szigorú rutin szerint él, mígnem beleszeret munkatársába, és új, intenzív érzelmek örvényével kell szembenéznie.

Nem maradunk animációs film nélkül sem, erről A képzeletbeli barát / A képzelmény gondoskodik július 5-én. Egy képzeletbeli barátnak vissza kell térnie a teremtőjéhez, mielőtt elfelejtené őt, vagy elfogná egy gonosz ember, aki látja a képzeletbeli barátokat.

A végére pedig egy zenés sorozatot hagytunk. A Ritmusra - Az új generáció - 2. évadban francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat.

#6

zenés

Netflix

A francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat. több»

Rendező: Stéphane Bohée
Szereplők: Niska, SCH
A francia rapperek freestyle-ban nyomják, csatáznak és írnak, hogy a Niska, Shay és SCH által zsűrizett zenei versenysorozatban elnyerjék a 100 000 eurós fődíjat. A 3. évad premierje július 4-én esedékes.
#5

animáció | dráma | kaland

Egy képzeletbeli barátnak vissza kell térnie a teremtőjéhez, mielőtt elfelejtené őt, vagy elfogná egy gonosz ember, aki látja a képzeletbeli barátokat. több»

Egy képzeletbeli barátnak vissza kell térnie a teremtőjéhez, mielőtt elfelejtené őt, vagy elfogná egy gonosz ember, aki látja a képzeletbeli barátokat.
#4

NA Goyo  (2024)

dráma | romantikus

Netflix (2024.08.05.)

Egy fiatal autista múzeumi idegenvezető szigorú rutin szerint él, mígnem beleszeret munkatársába, és új, intenzív érzelmek örvényével kell szembenéznie. több»

Goyo, az autista spektrumon élő Van Gogh-rajongó, idegenvezetőként dolgozik a Buenos Aires-i Museo Nacional de Bellas Artes-ban. Rendezett rutinját megzavarja, amikor belezúg Eva-ba, a múzeum új biztonsági őrébe. A házasságával kapcsolatos problémák miatt kiábrándult a szerelemből - és néha elveszíti a hitét önmagában. Goyo és Eva váratlan találkozása lehetővé teszi mindkettőjük számára, hogy felfedezzék a szeretet és a szeretve lenni új módját.
#3

dokumentum | krimi

Netflix (2024.07.03.)

Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket. több»

Rendező: Josh Allott
Jonathan Meijer egy holland youtuber, akit azzal vádolnak, hogy több mint 500 gyermeket nemzett, és világszerte becsapta az embereket.
#2

61 SPRINT  (2024)

(1)

dokumentum | sportfilm

Netflix

Nyomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb... több»

Nyomon követhetjük a sportolókat a világ minden tájáról, és elmerülhetünk azoknak a csúcssportolóknak az elméjében, akik azért gyakorolnak, hogy a világ leggyorsabb emberévé váljanak. A sorozat bennfentes nézőpontot nyújt a sprinterek nagy tétjéről és mentális keménységéről.
#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány és Foley új társával (Joseph Gordon-Levitt), valamint régi cimboráival, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton) összefognak, hogy felpörgessék az akciót, és leleplezzenek egy összeesküvést.