Végre streamelheted szeptemberben: Az év legjobb fantasyje, de sajnos megbukott a kasszáknál

A 2000-es Dungeons & Dragons kereskedelmi és minőségi kudarca után valószínűleg sokan feladták a reményt, hogy a legendás szerepjáték sikeres mozis adaptációt kap - csakhogy több mint 20 évvel később bebizonyosodott, hogy tévedtek.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsületet rendező duó, John Francis Daley és Jonathan Goldstein idén egy mérhetetlenül humoros, szívhez szóló és vizuálisan is telitalálat akció- és fantasy mókát szállított, amelyben az a humoros légkör, amit az illusztris szereplőgárda a forgatáson átélhetett, közvetlenül átragad a nézőkre.

A kasszáknál azonban sajnos alig értékelték ezt a blockbuster(nek készült) meglepetést. A világszerte 208,2 millió dolláros bevétellel és mintegy 150 millió dolláros gyártási költségvetéssel (amihez még a reklámköltségvetést is hozzá kell adni) a kaland, amely egy vegyes csapatról (köztük Chris Pine és Michelle Rodriguez) szól, akik egy ravasz "uralkodóval" (Hugh Grant) szállnak szembe, veszteséges üzlet lett a Paramount stúdió számára.

Ennek ellenére a pozitív fogadtatás után a Paramount főnöke, Brian Robbins reményekkel kecsegteti a rajongókat, ami a folytatást illeti, feltéve, hogy az nem kerül majd olyan sok pénzbe, mint az első rész. 

A Paramount minden bizonnyal szemmel tartja majd a saját streaming szolgáltatásán nyújtott teljesítményt, ahol a humoros kalandfilm szeptember 30-án debütál. Mi a SkyShowtime kínálatában érhetjük majd el az adaptációt szeptember 29-től, sok más újdonsággal együtt!

Lássuk tehát, milyen új, izgalmas sorozatokkal és filmekkel indítja az őszt a SkyShowtime!

#6

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»

Egy elbűvölő tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor nagyszabású rablást hajt végre, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyesen félresiklanak, amikor kiderül, rossz emberekkel húztak ujjat. A film a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét varázsolja a képernyőre egy szórakoztató és akciódús kalandban.
#5

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

Elizabeth Banks egy olyan izgalmas/agyament alkotással rukkolt elő, amelyet egy igaz történet ihletett. A film egy drogcsempész 1985-ös repülőgép-szerencsétlenségéről szól, és az eltűnt kokainról, amelyet egy medve falt fel. A Georgia állambeli erdőben egy közel 250 kg súlyú csúcsragadozó elképesztő mennyiségű kokaint fogyaszt el, majd ámokfutásba kezd, hogy még több anyaghoz jusson...
#4

56 Kopogás a kunyhóban  (2023)

(24) (9)

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime | Telekom TVGO

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»

M. Night Shyamalan új thrillerében egy félreeső kunyhóban nyaraló családot négy fegyveres idegen tart fogva, akik döbbenetes döntésre akarják kényszeríteni őket, hogy megakadályozzák az apokalipszis eljövetelét. A filmben olyan nevekkel találkozhatunk, mint Dave Bautista (Dune), az Emmy®-díjra jelölt Jonathan Groff (Mindhunter) vagy épp Rupert Grint (Harry Potter-sorozat).
#3

70 A győztes  (2023)

(1)

vígjáték

SkyShowtime

Családi vígjáték, amely egy kis európai ország egykori miniszterelnökének életét mutatja be, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni családjával, amelyet... több»

A cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Amikor azonban utódja radikálisan átalakítja a rendszert, amelyet ő egy életen át épített, hamar ráébred, hogy volt miniszterelnökként igen csekély befolyással bír a dolgok menetére. Mivel szeretné bebizonyítani magának, hogy még mindig fontos ember, megpróbálja átvenni az irányítást otthon, ahol feleségével és három lányával él...
#2

78 Poker Face  (2023)

(6)

misztikus

SkyShowtime

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

A 10 részes sorozat, minden héten egy újabb rejtélyes bűncselekménnyel szórakoztat minket. Natasha Lyonne alakításában követhetjük Charlie történetét, aki különleges adottsága révén képes megmondani, ha valaki hazudik. A lány olyan rejtélyes bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani. A sorozat írója, rendezője és vezető producere a többszörös Oscar-jelölt filmrendező, Rian Johnson, a Tőrbe csalva filmek írója, rendezője és egyben producere is.
#1

NA Codename: Annika  (2023)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn... több»

A finn-svéd bűnügyi sorozat egy műkincscsalásokra specializálódott finn nyomozóról, Emmáról szól, aki titokban beszivárog egy stockholmi aukciósházba, hogy kivizsgálja a cég kapcsolatát egy Blanko néven ismert hírhedt pénzmosóval. Hogy észrevétlen maradjon, Emma az Annika fedőnevet veszi fel, és féktelen bulikirálynőnek álcázza magát, aki a vad buliknak, drogoknak és alkoholnak él – ami épp az ellentéte a hűvös, nyugodt és összeszedett Emmának. Új, vad személyisége olyan ajtókat nyit meg előtte, amelyek bepillantást engednek a magas szinten művelt műkincscsalások világába...