Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (július 1-7)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók továbbra is megtesznek mindent azért, hogy szórakoztassanak minket a nyár folyamán is. Az időszakra való tekintettel jelenleg talán kevesebb tartalom kerül fel a kínálatukba, azonban afelől nincs kétség, hogy izgalmas és érdekes premierekre számíthatunk az elkövetkező napokban is, például a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley-ra. Listánkban a kiemelt újdonságokra fókuszáltunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

akció | kaland | sci-fi

Telekom TVGO (2024.07.06.) | Max (2024.07.04.)

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a... több»

A film a Godzilla Kong ellen folytatása és a Monsterverse ötödik produkciója. A Godzilla franchise 38-ik, valamint a King Kong franchise 13-ik filmje. A főszerepekben Rebecca Hall, Dan Stevens, Brian Tyree Henry és Fala Chen láthatóak. A filmben Kong a Föld mélyébe látogat, ahol találkozik fajtája több képviselőjével és egyesítenie kell erejét Godzillával, hogy megvédjék a felszínt Skar király és a jégokádó Shimo inváziójától.
#4

animáció

Disney+ (2024.07.03.)

A kölyök Bluey, az energikus ausztrál pásztorkutya fantáziadús, viccesen kibontakozó játékokba vonja be a családját, és a szomszédságot is beleszövi az ő elragadó világába. több»


Szereplők: Dan Brumm, David McCormack
A Bluey Minisodes vicces és kedves epizódok gyűjteménye, amelyekben Bluey, a családja és barátai szerepelnek. Ez a mindennapi pillanatok gyűjteménye néhány új karaktert és játékot mutat be, amelyeket együtt játszanak.
#3

65 Veszélyes alku  (2022)

(2)

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.04.)

No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t... több»

A 2015-ben megjelent koreai film, a Bargain remake-je, ezúttal sorozat formájában. A történet szerint egy férfi egy sötét szervkereskedelemmel foglakozó szervezet foglya lesz - azonban egy hirtelen földrengés mindent megváltoztat, és megcsillogtatja a szökés esélyét is.
#2

dokumentum | zenés

Max (2024.07.01.)

Az Ivan & The Parazol 2023 nyarán adta pályafutása legnagyobb koncertjét a Budapest Parkban. Az „All In” cím ezt szimbolizálja: alapvetően meghatározta volna a zenekar... több»

A dokumentumfilm az Ivan and the Parasol zenekart mutatja be, illetve eddigi legnagyobb koncertjük történetét - a Budapest Parkban lezajlott 2023-as esemény egy nagy mérföldkövet jelentett a banda életében, ami akár a végüket is okozhatta volna, ha rosszul sül el.
#1

akció | krimi | thriller | vígjáték

Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hillsben járőrözik. Miután lánya (Taylour Paige) életét veszély fenyegeti, a lány (Taylour Paige) és Foley új társával (Joseph... több»

A Beverly Hills-i zsaru visszatér képernyőinkre, Eddie Murphy pedig újra lendületbe kerül a pörgős akciófilmben. Ezúttal lánya életét fenyegeti veszély, így régi társaival karöltve egy veszélyes összeesküvés útjába erednek.