Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (június 24-30)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók sem lazsálnak a következő héten. Visszatér képernyőinkre az Öngyilkos osztag egy vadonatúj kalanddal, megtudhatjuk, hogyan küzd Celine Dion betegségével és a Szellemirtók legújabb akciódús filmjével is találkozhatunk. Listánkban leginkább az egyes szolgáltatók kiemelt tartalmaira összpontosítottunk, azonban ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatóknál.

#6

dokumentum | életrajzi | zenés

Amazon Prime Video

Utazás Celine Dion életébe, aki elárulja, hogyan küzdött meg a ritka idegrendszeri betegséggel, a Stiff Person-szindrómával. több»

Rendező: Irene Taylor Brodsky
Szereplők: Celine Dion
Az I Am: Celine Dion egy dokumentumfilm, amelyet Irene Taylor rendezett, és amelynek középpontjában Celine Dion kanadai énekesnő áll. A film Dion életét, karrierjének eredményeit és a stiff-person szindrómával való küzdelmét mutatja be.
#5

67 Land of Women  (2024)

(1)

dráma | vígjáték

Apple TV+

A New Yorkban élő Gala (Eva Longoria) élete a feje tetejére áll, amikor férje pénzügyi ügyekbe keveri a családot, és ő kénytelen elmenekülni a városból idősödő... több»

A sorozat több műfaj - a vígjáték, dráma és thriller - keveréke. Alkotója Ramón Campos, az alapot Sandra Barneda díjnyertes írónő bestseller regénye szolgáltatta. A történetben egy nő kénytelen anyjával és lányával Spanyolországba menekülni, miután férje eltűnik és piszkos pénzügyi ügyletei a felszínre kerülnek. A sorozat főszereplője Eva Longoria.
#4

dokumentum

Disney+

Von Furstenberg életére és munkásságára összpontosít, aki nevet szerzett magának egy túlnyomórészt férfiak által uralt területen, és több millió dolláros divatbirodalmat... több»

A Hulu sorozata intim betekintést nyújt a wrap dress megalkotójának életébe, ahogyan még soha nem láttad őt. Felfedezhetjük Diane eddig nem hallott történeteit szerelemről, munkáról és szórakozásról ebben a magával ragadó portréfilmben.
#3

akció | animáció | kaland

Max

Harley Quinn, Joker és az Öngyilkos osztag pusztítást végeznek az ISEKAI-ban, a Warner Bros. Japan és a WIT Studio vadonatúj, eredeti anime sorozatában. Az Iszekai a „másik... több»

Az Öngyilkos osztag ezúttal anime formájában tér vissza a képernyőinkre. Neves anime és mangaművészek álmodták újra a karaktereket az animációs formához. A történetben a csapat egy másik dimenzióba kerül, ahol szörnyekkel és mágiával kell szembeszállniuk, valamint versenyt futnak az idővel: a nanobombáik 72 órán belül felrobbannak, ha nem térnek haza.
#2

romantikus | vígjáték

Netflix (2024.06.28.)

Egy váratlan románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az anyja és a főnöke számára, akik a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival küzdenek. több»

Előfordult már, hogy besétáltál egy rokonodhoz egy intim pillanatban, és azt kívántad, bárcsak ne tetted volna? Képzeld el, hogy az édesanyád (Nicole Kidman) ... a volt főnököddel (Zac Efron). Egy meglepő románc komikus következményekkel jár egy fiatal nő, az édesanyja és filmsztár főnöke számára, miközben szembesülnek a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival.
#1

animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Mozikban | Telekom TVGO

Kihez fordulsz nagy bajban? Kitől kérsz segítséget, amikor kísérteties lények vesznek üldözőbe? Az egyértelmű válasz: a Szellemirtókat! A legendás csapat azonban már nem az... több»

A Szellemirtók – A borzongás birodalma Gil Kenan rendezésében, a Jason Reitmannel közösen írt forgatókönyv alapján készült sci-fi vígjáték. A film a Szellemirtók: Az örökség (2021) folytatása, az ötödik film a Szellemirtók franchise-ban. A film főszereplői Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Celeste O'Connor és Logan Kim, valamint Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Annie Potts és William Atherton pedig a korábbi filmekből ismert karaktereiket keltik életre a vásznon. Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Emily Alyn Lind és James Acaster is csatlakoztak a stábhoz. A film három évvel az Örökség eseményei után játszódik, a veterán Szellemirtóknak össze kell fogniuk az újoncokkal, hogy megmentsék a világot a New York-i halálfaló istentől, aki egy kísértethadsereget akar kiépíteni.