Streaming tipp: Ezt az 5 új sorozatot és évadot nem érdemes kihagyni a jövő héten (június 17-23, 2024 - Netflix, Max)

Különleges újdonságokkal várja jövő héten előfizetőit a Netflix és a Max. Új sorozatok debütálnak, de lesz egy nagy visszatérő is: második évadját kapja a Trónok harca - Sárkányok háza! Koreából a Különleges nyomozó ügynökök, Spanyolországból pedig a Galicia bandái érkezik.

A Különleges nyomozó ügynökök egy nyomozócsoportról szól, amely olyan különleges esetekkel foglalkozik, amelyeket a szokásos osztályok nem tudnak megoldani, és olyan helyszíneken nyomoz, ahol furcsa dolgok történtek. Valójában ez egy valóságshow, amelybe énekeseket, komikusokat, színészeket hívtak meg.

Mindenki ismeri az amerikai csapatsportok mellől nélkülözhetetlen pomponlányokat. Róluk szól az AMERICA'S SWEETHEARTS: A Dallas Cowboys Pomponlányai. Nyomon követhetjük a 2023-24-es szezonban a Dallas Cowboys Cheerleaders csapatot a meghallgatások és edzőtábor, valamint a szezon befejezése között.

A spanyol Galicia bandái egy krimi, amelyben egy új ügyvéd érkezik Cambados kisvárosába, hogy letelepedjen. A neve Ana, és jelenléte senki számára sem marad észrevétlen – beleértve Danielt, egy nagy drogkereskedő fiát.

Egy animációs sorozat is várható jövő héten, A legjobbak legjobbja. Ez harmadik osztályos Gawain Nanaumi fejlődését követi nyomon, ahogy megismerkedik a golffal, és versenyzik a riválisaival.

Végül, de nem utolsósorban jön a Trónok harca - Sárkányok háza - 2. évad! A Targaryen család története, közel 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt. Miközben Viserys király uralkodik Westeros felett, az utódlás kérdése aggasztja. Férfi utódok nélkül ki veszi át a helyét? A Targaryenek nem kevesebb, mint 10 felnőtt sárkányt tartanak ellenőrzésük alatt, és nagyon hosszú ideje uralják a Hét Királyságot.

#5

akció | dráma | kaland

Max

Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után. több»

A Targaryen család története, közel 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt. Miközben Viserys király uralkodik Westeros felett, az utódlás kérdése aggasztja. Férfi utódok nélkül ki veszi át a helyét? A Targaryenek nem kevesebb, mint 10 felnőtt sárkányt tartanak ellenőrzésük alatt, és nagyon hosszú ideje uralják a Hét Királyságot. Az egyetlen hatalom, amely képes megdönteni őket, maga a Targaryen-ház. Vajon a klánt belülről megrázó feszültségek, árulások és féltékenységek végzetesnek bizonyulnak-e? A Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után. Évadpremier június 17-én a Maxon.
#4

animáció | dráma | sportfilm

Netflix

A harmadik osztályos Gawain Nanaumi fejlődését követi nyomon, ahogy megismerkedik a golffal, és versenyezik a riválisaival. több»

A harmadik osztályos Nanaumi Gawain a nagyapjával él a fukusimai hegyekben. Egész nap baseballt gyakorol a barátaival, miközben arról álmodik, hogy ő lesz a világ legjobb ütője. Egy nap találkozik egy Kiria Nishino nevű profi golfozóval, és elvarázsolja a golf, miután az első ütésénél több mint 300 métert üt a labdával. Ezután Kiria segít neki Tokióba költözni, és beiratkozni a Camelot Akadémiára, a junior golfozók világhírű iskolájába. Ott a golfhoz való veleszületett tehetsége kibontakozik, miközben kíméletlenül versenyez a világ minden tájáról érkező tehetséges riválisokkal! Június 22-től a Netflixen.
#3

56 Galicia bandái  (2024)

(2)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy új ügyvéd érkezik Cambados kisvárosába, hogy letelepedjen. A neve Ana, és jelenléte senki számára sem marad észrevétlen – beleértve Danielt, egy nagy drogkereskedő fiát. több»

egy új ügyvéd érkezik, hogy letelepedjen Cambados kisvárosában. A neve Ana, és jelenléte senkinek sem marad észrevétlen, többek között Danielnek, egy fontos drogkereskedő fiának, a "Padín-klán" látható fejének, míg az apa börtönben marad. Ana, aki Madrid egyik legjobb ügyvédi irodájában szerzett nagy tapasztalattal rendelkezik, úgy dönt, hogy Cambadosban a nulláról kezdi az életét, azzal a szándékkal, hogy leszámoljon a múltjával. Június 21-től a Netflixen.
#2

dokumentum

Netflix

Nyomon követhetjük a 2023-24-es szezonban a Dallas Cowboys Cheerleaders csapatot a meghallgatások és edzőtábor, valamint a szezon befejezése között. több»

Rendező: Greg Whiteley
Ez a sorozat a Dallas Cowboys Cheerleaders 2023-24-es csapatát követi az elejétől a végéig - a meghallgatásokon és az edzőtáborban kezdődik, és az NFL-szezonon keresztül folytatódik. Az Emmy-díjas rendező, Greg Whiteley és a Cheer és a Last Chance U mögött álló csapat hét epizódból álló sorozatában a nézők szűretlen betekintést nyerhetnek ebbe az ikonikus csapatba és franchise-ba. Kelli Finglass, a régóta dolgozó rendező vezetésével a Dallas Cowboys Cheerleaderek megnyitják kapuikat, hogy dokumentálják az egyenruhák mögötti személyes történeteket - feltárva a cheerleaderek és edzők hajtását, igyekezetét és drámáit. Sokak számára álom, hogy bekerüljenek a csapatba - de ez még csak a kezdet. Június 20-tól a Netflixen.
#1

krimi | valóságshow

Netflix

Egy 6 emberből álló nyomozócsoport különleges rejtélyek megoldására vállalkozik ebben a valóságshow-ban. több»

A népszerű humoristáktól az énekesekig hat személyiség találja magát ügynökként titkos helyszínekre szállítva, hogy ügyeket vizsgáljanak ki és egyesített eszükkel küldetéseket teljesítsenek. Rejtélyek és nyomok közepette képességeik és csapatmunkájuk végső próbatétel elé kerülnek. Június 18-tól a Netflixen.