Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36701

NA Moon Girls  (2016)

rövidfilm

1969-ben két lány el akarja készíteni a saját sci-fijét. Szövetkeznek a szomszéd fiúkkal, de a barátság kezd kicsit más jelleget ölteni.

A Titanic kincsei
#36702

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#36703

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

#36704

dokumentum

Az Asszonysorsok és nőszerepek az irodalomban című dokumentumfilmben két különleges írónő életpályájával és munkásságának jelentőségével ismerkedhetünk meg. Ignácz Rózsa... több»

Rendező: Oláh Kata

Antall József 1315 napja
#36705

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

MüpArt - Illényi Katica 80 nap alatt a föld körül
#36706

zenés

A Magyarországon és külföldön is egyaránt ismert és elismert, Liszt-díjas Illényi Katica újévi koncertjén ismét az önfeledt kikapcsolódásé a főszerep. A klasszikus... több»

Rendező: Kovács Krisztián

Szereplők: Katica Illényi

A nagymacskák titkai
#36707

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

Karácsonyi mesevilág
#36708

dokumentum

A tél különleges, mágikus hangulatot teremt. A hagyományok és szokások ideje ez. A gyermekek örömére életre kelnek a hóemberek, és a Nagyszakállú járja a vidéket. Az erdő lakói... több»

Jenny: A Beach Movie
#36709

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Egy fiatal férfi elviszi a gyönyörű barátnőjét a tengerpartra, amiből káosz keletkezik.

#36710

dokumentum

Machel Montano 34 éves pályafutása során rengeteget tett azért, hogy a soca zenét megismertesse a világgal. A film az ő történetét meséli el, sosem látott archív felvételek... több»

Rendező: Bart Phillips

#36711

dráma | romantikus | rövidfilm

A film története szerint egy jobbágy menekülni kényszerül, miközben folyamatosan vadásznak rá. Később az "egy év és egy nap" törvénye alapján felmentik a vádak alól. több»

#36712

NA Chaser  (2021)

(1)

thriller | vígjáték

Eddi igazi lúzer, de egyszer ráébred arra a képességére, hogy újra tudja alakítani élete utolsó 24 óráját. több»

#36713

NA Static  (2016)

dráma | krimi | rövidfilm | sci-fi

Egy, a felesége meggyilkolásával gyanúsított férfinak a létéért kell küzdenie.

#36714

NA Headdress  (2017)

(1)

rövidfilm

Jenna Neepin újjáalkotja dédapja portréját. több»

Rendező: Jenna Neepin

Szereplők: Nadya Kwandibens, Jenna Neepin

#36715

NA Elegy  (2016)

horror | rövidfilm

A film a gótikus rémtörténetek hagyományait eleveníti fel, és egy olyan házban játszódik, ahol furcsa paranoia és víziók sújtják az embereket.

#36716

dokumentum

Klaus Abberger története, akit csak "polgármester-csinálóként" ismernek, mivel az általa vezényelt kampányok 70%-a győzelemmel zárult. több»

#36717

animáció | családi | dráma | rövidfilm

A film cselekménye egy hagyományos baszk ünnep megünneplése körül összpontosul, amelyen megfigyelhetőek a különböző szexista megnyilvánulások is.

#36718

dokumentum | rövidfilm

Egy transzgender tini egy ifjúsági darabban való fellépésére készül, ahol a férfi főszerepet játszaná. A környezete összefog, hogy segítsen neki megszabadulni egy bonyolult... több»

#36719

rövidfilm

Oliver Cowdery a Mormon Könyve lefordítása során szerzett tapasztalatai. több»

Rendező: Ryan Little

Friss piócát tessék!
#36720

dokumentum

A régi nadályosok már nem kínálják tóban, patakban fogott portékájukat a piacon. Manapság tenyésztett, steril példányok szívják a rászorulók vérét és közben harmincnál több... több»