Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Vad Costa Rica
#36762

dokumentum

Fedezzük fel a világ ökológiai szempontból egyik legváltozatosabb országát, Costa Ricát benépesítő fantasztikus élőlényeket, például a rejtőzködő ocelotot és pumát! Van egy... több»

Rendező: Ian Marsh

Tetthely - A megállíthatatlan
#36763

krimi

Felesége halála után Nick Tschiller (Til Schweiger) elszabadul, és nem nyugszik, míg kézre nem keríti Firat Astant (Erdal Yildiz). Az ügy hátterében oroszok állnak, akik a csecsen... több»

Dubai csodálatos állatvilága
#36764

dokumentum

A modern Dubai kincset rejteget - fantasztikus élővilága elválaszthatatlan kapcsolatban áll a sivataggal, a tengerrel és az emberek történelmével és hagyományaival. több»

Marosi Miklós - Széchenyi-díjas építész
#36765

életrajzi

A mindig új kihívásokat kereső építész megvalósult tervei, nagyszabású épületei bemutatásán túl hitet tesz a magyar építészek kivételes örökségének a továbbadása és... több»

Rendező: Duló Károly

Mennyire vagyunk őszinték?
#36766

dokumentum

A csalás az emberi természet szerves része, és becslések szerint mindannyian naponta akár kilencszer hazudunk. De mi lenne, ha létrehoznánk egy világot, amiben nem tudnánk hazudni? Egy... több»

#36767

dokumentum

A dokumentumfilm a Ruhr-vidéket mutatja be, amelynek nem minden lakója felel meg a német polgár modelljének, ők ugyanis az urbanizált világ közepén az ökológiailag motivált... több»

Rendező: Matthias Coers

Dr. Stein hihetetlen masinája
#36768

animáció | rövidfilm

Stein professzor kísérletezés közben elveszíti a legjobb barátját. A gyászoló tudós mindenre kész, hogy visszahozza a kutyáját. Fantasztikus keltetőgépet épít, ám hiba csúszik a... több»

#36769

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

#36770

dokumentum

Milyen globális menüt fogyasztunk nap mint nap? Honnan érkezik az ételünk? Mennyire tudatosak a fogyasztók? Mi a helyzet Európában? Mi történik a valaha agrárnagyhatalomként számon... több»

Rendező: Novák Tamás

#36771

rövidfilm | vígjáték

Két férfi utazik egyetlen rejtélyes cél felé, de mindketten másképpen élik meg az eseményeket.

A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#36772

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

Supersong - Special
#36773

zenés

A SuperSong egyedülálló lehetőséget kínál ambíciózus zeneszerző palántáknak és zenerajongóknak, hogy egy csapásra ünnepelt világsztár válhasson belőlük. A 2014-es FIFA... több»

Elefántborjú-hadművelet
#36774

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#36775

háborús | horror | thriller

Egy fiatal amerikai lány Európába utazik, hogy felkutassa a dédszülei meggyilkolásáért felelős náci őrt.

Sör – Kultusz és kultúra
#36776

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést nyújt a sörfőzés történetébe, mely több ezer évre tekint vissza. Megismerkedhetünk a hagyományos sörfőzéssel, a sörfajtákkal és a legújabb... több»

KFT Ufoshow
#36777

NA KFT Ufoshow  (2014)

dokumentum

A KFT zenekar a 30. születésnapját 2011. december 28-án a Budapest Sportarénában ünnepelte. A helyenként sci-fi hangulatú koncertet lenyűgöző méretű és képi világú vetítés,... több»

#36778

romantikus | rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm azt mutatja be, hogy könnyű másvalakinek látszani, önmagadnak lenni viszont nagyon nehéz. több»

#36779

családi | rövidfilm

Egy fiatal lány egy tengeri teknősről álmodik, amely fajtársai felkutatására küldi őt. több»

Rendező: Robert Sams, Laura Sams

Szereplők: Laura Sams, Robert Sams

Kodály katonája _ Szőnyi Erzsébet zeneszerző portréja
#36780

életrajzi

Rendező-forgatókönyvíró-operatőr: Tóth Péter Pál Operatőr: Hidvégi Aszter Magyar Művészeti Akadémia, 2016 A kiváló zeneszerző, karvezető és zenepedagógus, a Magyar Kodály... több»

Rendező: Tóth Péter Pál