Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
The Match
#36741

NA The Match  (2020)

dráma | sportfilm | történelmi

A film megtörtént esemény alapján készült. 1944 tavaszán, Hitler születésnapja apropóján a nácik futballmérkőzést rendeztek, melyen magyar foglyok szálltak versenybe a náci elit... több»

#36742

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Kölyök bodybuilderek
#36743

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

Serge Hollerbach: The Naked Truth
#36744

dokumentum | életrajzi

A történet a kilencvenkét éves orosz művészről, Serge Hollerbachról szól, akit a háború alatt német munkatárborba küldtek. több»

OzoneUtazás: Dél-Tunézia
#36745

dokumentum

Az Ozone csapata ezúttal Dél-Tunézia mesés tájaira viszi el a kedves nézőket és az utazni vágyókat. A csapat ezúttal azonban a forró sivatag, pompás oázisok, sós tavak és kedves... több»

A világ legnagyobb fehér cápája?
#36746

dokumentum

Amikor Oahu partjainál egy nagy ámbráscet vízen lebegő tetemére bukkannak, három búvárfotós elhatározza, hogy megörökít minden állatot, melyet a lakoma reménye a cethez vonz. több»

#36747

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919-es év első felében lezajlott erdélyi harcokról és véres leszámolásokról libbenti le az igazság fátylát. Amikor már úgy tűnt, hogy a románok átvették a... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

Hosszú, hosszú évek – Máté Péter és a dalok
#36748

dokumentum | zenés

Máté Péter közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is népszerűek. Máté Péter felfokozottan élt, két végén égette a gyertyát, folyamatosan... több»

MüpArt - Csanyi-Lattmann Quartet feat. Alegre Correa
#36749

zenés

Csanyi Zoltán és Lattmann Béla 2009 végén közös zenekart hoztak létre, amelyhez később csatlakozott Szendőfi Péter és Lamm Dávid. A Walk On The Beach című új lemezükön főként... több»

Rendező: Kovács Krisztián

Katie Fforde: Anya csak egy van
#36750

romantikus

Helen Carter miután felnevelte fiát, Louist, úgy dönt, hogy befejezi orvosi tanulmányait. A vizsga napján Marc, a taxisofőr siet segítségére, akinél azonban ott felejti táskáját. A... több»

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#36751

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#36752

Miután három barát az egykori óvóhelyen gyorséttermet alapít rájönnek, hogy csak egy vékony fal választja el a helységet és a szomszédos bank széfjét. Miközben azon gondolkoznak,... több»

Sorsfonalak - Portréfilm Landgráf Katalin textilművészről - MMA portré
#36753

életrajzi

A film középpontjában az a háromgenerációs láncolat áll, melyet a mester-tanítvány viszony jelenít meg, nézője pedig egy kitartó, a lehetőségekből mindig a legtöbbet kihozni... több»

Rendező: Hajnal Gergely

Amerika szuperkígyója
#36754

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

#36755

NA The Load  (2015)

dokumentum

A tizenhatodik században egy spanyol nemes hölgy és egy Tameme indián hosszú útra indul az Újvilágba, hogy szabadon élhessenek. A hosszú út lépésről lépésre bontja le közöttük a... több»

Templom az Óceán közepén
#36756

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»

Star Academy Warm-up
#36757

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

Az újjászületett Farkas utcai templom
#36758

dokumentum

"Semper reformanda" az Egyháznak szüntelenül meg kell újulna, vallják a nagy reformátorok, ami nem csak az emberek alkotta gyülekezetre, hanem a kőből épült egyházra, a templomra is... több»

Detours
#36759

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

Préda lettem: Cápák hete
#36760

dokumentum

A Csendes-óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa. Egy szigonyos halászt megtámad egy tigriscápa. több»