Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Friss piócát tessék!
#36721

dokumentum

A régi nadályosok már nem kínálják tóban, patakban fogott portékájukat a piacon. Manapság tenyésztett, steril példányok szívják a rászorulók vérét és közben harmincnál több... több»

...minden kicsi gyereket
#36722

dokumentum

2001 óta a mélyszegénységbe süllyedt mezőségi szórványmagyarság szolgálatában áll a Magyarfülpösön működő Szivárvány Ház. A bentlakásos kollégiumban a környékről... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

From Hans to Frozen: A Disney Documentary
#36723

dokumentum

Egy egész estés film a Disney egyik legsikeresebb animációs filmjéről, a Jégvarázsról. több»

Rendező: Bradley Bjornstad

Meteorveszély
#36724

dokumentum

2013. február 15-e már történelmi dátum: ezen a napon az oroszországi Chelyabinsk felett a Föld atmoszférájában meteorit robbant fel. A hatalmas lökéshullámtól számtalan ablak és... több»

The Rosie Project
#36725

romantikus

A The Rosie Porject Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikaprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására... több»

Rendező: Steve Falk

Szereplők: Henry Cavill

Borvacsora
#36726

NA Borvacsora  (2013)

dokumentum

A Borvacsora egy kulturális-gasztronómiai élmény, amely 8 részen át körbejárja Magyarország borrégióit, Négy ember találkozása egymással és a finomabbnál finomabb magyar borokkal.... több»

#36727

NA Ginette  (2017)

dokumentum

A film Ginette útját mutatja be szülőföljétől, Tunéziából egészen Marseille-ig, ahol végre újra otthonra talált. A nő történetét naplójának bejegyzéseiből és különböző... több»

Rendező: Nathan J. Minsberg

Szereplők: Ginette Yana

#36728

NA All Walks of Life  (2020)

(1)

dráma

A film néhány tinédzser sorsát követi nyomon, akik kénytelenek megbirkózni társadalmi, testi és lelki problémáikkal. több»

A természeti világ – maki-blues
#36729

dokumentum

Egy selymes szifaka maki bébi szenvedélyes tudósként nő fel Madagaszkáron. Egy beépített nyomozó feltárja a kapcsolatot a veszélyeztetett makik, az illegális fakitermelés és a... több»

#36730

dokumentum | dráma | vígjáték

A dokumentumfilmet Carolie Ledgin rendezte, akik minden idők egyik legnagyobb Jackson 5 rajongója. A film azt kutatja, hogyan lett Michael Jackson-ból világra szóló szenzáció, örök... több»

#36731

dokumentum

Netflix

Gyere és ismerd meg a dél-amerikai államok vérpezsdítő kultúráját, ételeit, zenéjét és persze hangulatát!

#36732

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

#36733

NA Grim Hollow  (2019)

akció | horror | kaland | vígjáték

Mulberry Jones az a fajta bandita, aki gazdagtól, szegénytől és a haláltól egyaránt rabol. Számára önmaga sokkal fontosabb, mint bármelyik más élőlény ezen a világon. több»

Rendező: Seric Drac

#36734

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

#36735

animáció

Egy amerikai család Canterville Chase-be, egy londoni birtokra költözik, melyet 300 éve kísért Sir Simon De Canterville szelleme.

#36736

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

Bachelorette Party
#36737

vígjáték

Hat barátnő összeül, hogy lánybúcsút tartsanak Ashley-nek, míg a barátja, Alex otthon ül. A dolgok azonban nem alakulnak ennyire egyszerűen.

Rendező: Troy Bakewell

#36738

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#36739

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#36740

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula