Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36701

NA Eiland  (2016)

kaland | rövidfilm | vígjáték

A rövidfilm egy férfiról szól, aki megpróbálja felfedezni a világ szépségeit és egyediségét. több»

Rendező: Kuesti Fraun

Szereplők: Andreas Uehlein

#36702

vígjáték

Két bandatag egy házban ragad, amelyet képtelenek elhagyni.

#36703

NA Max & Me  (2018)

animáció

A zsémbes öregember, Gunter megpróbál kijönni egy rémesen rossz kölyökkel, DJ-vel, akit a lengyel pap, Maximillian Kolbe életének példázataival igyekszik megnevelni.

#36704

krimi | vígjáték

A film története szerint egy átlagos srácot elcsábít egy gyönyörű misztikus nő. Hősünknek ezt követően arra kell ráébrednie, hogy egy rémálomszerű forgatókönyv részévé... több»

Rendező: David Pope

Szereplők: Justin Chatwin

#36705

NA Ctrl  (2016)

dráma | rövidfilm

Egy fiatalember belebonyolódik egy számítógépes versenybe, miközben otthon meglehetősen feszültté válik a hangulat.

In Limbo
#36706

NA In Limbo  (2018)

thriller

Egy férfi menyasszonya öngyilkos lesz, aminek következtében örökre a purgatóriumba kerül, ám szerelme nem nyugszik bele a helyzetbe, és felkerekedik, hogy megmentse kedvesét. több»

#36707

krimi

Mario Latona és csapata fiatalkorú bűnözők. Mario dédelgetett álma, hogy igazi gengszterré váljék, mint bácsikája, Frank, aki egy középvezető a helyi maffiában. De csak szép... több»

#36708

dráma

Egy férfi egyre inkább tart a vírustól, miközben a felesége egészségügyi dolgozóként küzd a járvány ellen. több»

The Match
#36709

NA The Match  (2020)

dráma | sportfilm | történelmi

A film megtörtént esemény alapján készült. 1944 tavaszán, Hitler születésnapja apropóján a nácik futballmérkőzést rendeztek, melyen magyar foglyok szálltak versenybe a náci elit... több»

#36710

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Kölyök bodybuilderek
#36711

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

Serge Hollerbach: The Naked Truth
#36712

dokumentum | életrajzi

A történet a kilencvenkét éves orosz művészről, Serge Hollerbachról szól, akit a háború alatt német munkatárborba küldtek. több»

Monty Clift
#36713

életrajzi

Montgomery Clift az A Place in The Sun forgatásán megismerkedik a fiatal Elizabeth Taylorral. A körülmények miatt azonban soha nem lehetnek egymáséi.    több»

A Házsongárd arcai
#36714

dokumentum

A Házsongárdi temető a középkori Kolozsvár várfalaitól délre fekvő Házsongárd nevű domboldalon elterülő temetőkert. A sok évszázados erdélyi magyar kultúra nagyjainak... több»

Unwind
#36715

akció | családi | thriller

A jövő Amerikájában az élet és halál megváltozott: a szervátültetés történelmi csúcson van, ezért a kormány bevezet egy rendeletet, amely engedi a szülőknek, hogy tini korú... több»

Vasparipával a Székelyföldi Legendáriumon
#36716

dokumentum

Gyöngyössy János öreg motorossal Szent László király legendáit kutatjuk Székelyföldön. Ebben a régióban maradt fenn a legtöbb misztikus történet a királlyal kapcsolatosan. A... több»

Rendező: Fazekas Szabolcs

Gigászok csatája: Cápa bálna ellen
#36717

dokumentum

Ryan Johnson tengerbiológus kamerája a közelmúltban egy drámai és meghökkentő eseményt rögzített: a ritka felvételen egy fehér cápa megtámad és megfojt egy púpos bálnát. Miként... több»

Holdraszállás - és ami mögötte van
#36718

dokumentum

Brian Cox és Dara O Briain professzorok az Egyesült Államokba indulnak, hogy felfedjék a NASA három nagy űrkikötőjének titkait, melyek 50 évvel ezelőtt lehetővé tették az Apollo... több»

Medvék - A legnagyobb túlélők
#36719

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Követjük észak-amerikai medvék három faját, amint küzdenek az életben maradásért egy sebesen változó világban; nem feltétlenül a legerősebb fog életben maradni, hanem a... több»

#36720

horror

A Földet egy idegen civilizáció támadja meg. Úgy tűnik, hogy a hadsereg tehetetlen a pusztító erejű támadások ellen, azoban feltűnik a színen egy hős, aki eldöntheti az egész... több»