Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Állatok a hóban
#39581

dokumentum

A természetfilm-készítő, Gordon Buchanan egy fagyos csodavilág lakóit mutatja. Olyan állatokat, akiknek a teste, szervezete és életmódja alkalmazkodott az Északi-sark zord... több»

Rendező: Sally Thomson

Jó reggelt
#39582

NA Jó reggelt  (2012)

rövidfilm

Egy amerikai nő magánéleti kereszttűzbe keveredik, amikor egy gyanús idegen betéved hozzá.  Az idegen azonnal a helyzet uraként viselkedik, és minden további nélkül kényelmesen... több»

#39583

Hoang Linh megtudja, hogy a volt férje – aki az Egyesült Államokban él – rövidesen meg fog halni. A nő tehát útnak indul, hogy még időben el tudjon búcsúzni a férfitól. több»

Száműzött magyar irodalom
#39584

dokumentum

Az egypárti kommunista diktatúra kezdete után, a magyar irodalom tankönyvekből, illetve tanításból tudatosan kihagyták mindazokat az igen jelentős írókat, költőket, akiknek... több»

Rendező: Jaksi Kornél

Csodálatos tudomány: Valószínűség
#39585

dokumentum

David Spiegelhalter professzor megkísérli meghatározni, hogy mi is az a szerencse, és hogyan működik a való életben, miközben feltárja a valószínűségszámítás rejtélyeit. A... több»

#39586

animáció | családi | vígjáték

A film bemutatja az árnyékok titkos világát. Daniel Grubb csak egy átlagos fickó, ám árnyéka igencsak kíváncsi jószág, akinek sajonos kutya kötelessége Danielt követni mindenhová... több»

#39587

dokumentum | dráma | életrajzi

A film egy olasz fiú történetét dolgozza fel, aki egy indiai börtönből próbál kiszabadulni.

Rendező: Adriano Sforzi

Wanted Man
#39588

NA Wanted Man  (2018)

akció

A film története szerint a törvény emberének vissza kell hoznia a határról egy szemtanút, ám ezzel saját életét sodorja veszélybe... több»

Rendező: Dolph Lundgren

Szereplők: Dolph Lundgren

#39589

NA Alter Ego  (2021)

krimi | misztikus | thriller

Egy paranoiás, visszahúzódó, zseniális író egy félreeső házban tölt egy estét, és várja, hogy teremtménye eljöjjön érte és elpusztítsa. több»

Boku no saboten
#39590

dráma

Egy fiatal alkalmazott gyűlöli a főnöknőjét, de lassan megismeri annak női oldalát, és kialakul benne a vonzalom. több»

#39591

vígjáték

Egy családapa megtudja, hogy tévesen diagnosztizáltak nála halálos betegséget, azonban korábban ígéretet tett Istennek, hogy ha segít neki meggyógyulni, akkor jócselekedeteket fog... több»

Where No Jedi Has Gone Before
#39592

rövidfilm | sci-fi

Egy Star Wars rajongó férfi megpróbál jó benyomást gyakorolni ázsiai barátnője szüleire, de a két kultúra összeütközésbe kerül egymással. több»

#39593

NA Swiperight  (2020)

horror

Néhány tinilány egy fergeteges bulit készül rendezni, ahová az egyik legújabb randiappon megismert srácot is meghívják. Az est azonban rövidesen gyilkos ámokfutásba torkollik. több»

#39594

zenés

Pavarotti szülővárosában, Modenában minden évben tartottak egy jótékonysági koncertet, ahol a kiváló tenor mellett olyan, a zenei világ különböző területeiről érkező énekesek... több»

#39595

horror

Egy filmes stáb egy műsoron dolgozva megérkezik egy elhagyatott házba a 90-es években. Azonban valami már várja őket ott, amitől többet kapnak, mint amire felkészültek. több»

Békelátogatása
#39596

dokumentum

2019. február 3-án Ferenc pápa történelmi jelentőségű látogatásra érkezett az Egyesült Arab Emirátusokba. Ez volt az első alkalom, hogy katolikus egyházfő az Arab-félszigetre... több»

Virtuózok _ Múltidéző
#39597

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

Kokainreptér - Latin-Amerika
#39598

dokumentum

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

David Copperfield
#39599

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

Caught in the Act
#39600

akció

"Jókor jó helyen lenni... és a döntő, soha vissza nem térő pillanatban saját biztonságunkról megfeledkezve mindent megörökíteni..." Ez a legmegrögzöttebb természetfilmesek... több»