Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Red Squad
#40921

NA Red Squad  (2018)

akció

A Kábítószer-ellenes Hivatal egy csapat zsoldost bíz meg azzal, hogy iktassanak ki egy mexikói drogkartellt.  több»

Rendező: Alexander Witt

Szereplők: Brian Presley, Patrice Cols

#40922

dokumentum

A Természetfilm.hu Tudományos Filmműhely a Rákosi Vipera LIFE+ program partnereként készítette a filmet, mely e kígyók védelmét mutatja be. több»

A Sárkány-hegység titkai
#40923

dokumentum

Eme bámulatos dokumentumfilm elkalauzolja a nézőt a "Massospondylus" megkövesedett maradványaihoz és azokhoz a ki nem költött tojásokhoz, melyek a világ legöregebb dinoszaurusz... több»

Yefon
#40924

NA Yefon  (2018)

dráma | romantikus | történelmi

Egy analfabéta lány megküzd a törzse szokásaival, amik diszkriminálóak a nőkkel szemben, ezzel elindítva egy irodalmi forradalmat. több»

#40925

dokumentum

A vadvilág leghatékonyabb fegyverei című ismeretterjesztő film az állatvilág védekező eszközeinek természetét, fejlődését, az állatok fegyvereinek működését igyekszik... több»

Holland, Michigan
#40926

thriller

A thriller középpontjában egy nő áll, aki azt gyanítja, hogy férje megcsalja, így ő maga is viszonyba boyonolódik mielőtt megismerné férje igazi, sötét, titkos életét. több»

Rendező: Mimi Cave

Szereplők: Nicole Kidman

#40927

A film története szerint egy titkos várost az evolúció magas fokán álló értelmes dinoszauruszok laknak. Amikor a titokra fény derül, egy egyedül álló apukának mindent kockára kell... több»

#40928

krimi | misztikus

Három tinédzser egy ásatás nyomaira bukkan, s rövidesen rémisztő és megmagyarázhatatlan események kezdenek történni. Egy titokzatos történelemtanár ered a rejtély nyomába.

#40929

dokumentum

A Las Vegas: fény és árnyék című dokumentumfilmben Sir Trevor McDonald ezúttal Las Vegasba látogat el, hogy kiderítse a város valódi arcát. Mi lakozik a mértéktelenség és a... több»

Rendező: Stuart Cabb

Rio
#40930

NA Rio  (2018)

misztikus | thriller

Egy pénzügyi riporter Rio de Janeiroba repül meglátogatni egy gazdag barátját, ám akarata ellenére belekeveredik valamibe, ami végül barátja halálához vezet. több»

#40931

NA Time's Up  (2021)

horror

A tanároknak rendezett szilveszteri buli balul sül el, miután egy váratlan vendég érkezik.

Egy nemzet stressz alatt
#40932

dokumentum

Új filmjében az Egyesült Államok egy súlyos problémájának okait igyekszik feltárni Marc Levin Emmy-díjas producer-rendező. Sanjay Gupta idegsebész segítségével próbál... több»

Rendező: Marc Levin

#40933

dokumentum

Egy olyan irodalmi ismeretterjesztő sorozatot készítettek az alkotók, amiben ismert magyar írók beszélnek a fociról, és mindeközben animációs formában megelevenedik a képernyőn... több»

Rendező: Novák Tamás

Szereplők: Simon Kornél

Guadalupe: Gyilkos zóna
#40934

dokumentum

Elérkezett az idő, hogy lemerüljünk az óceán mélyére, hogy közelebbről megismerjük a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, felfedezve annak titkos... több»

Ajándék
#40935

NA Ajándék  (2018)

játékfilm

Modern ballada egy öregemberről és az unokájáról. Erdély távoli szegletében, egy faluvégi kicsi házban magányos idős ember, sorsába beletörődve leszámolni készül az életével.... több»

#40936

dokumentum

Arvo Pärt a világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet játszott komponistája. A rendhagyó portréfilmben a zeneszerző filozófiai és vallási zene-művészetén túl magánéletének és... több»

Rendező: Dorian Supin

Veszedelmes viszonyok: Cápák a delfinek ellen
#40937

dokumentum

Milyen viszonyt ápolnak egymással a cápák és a delfinek, az óceánok eme ikonikus, hosszú ideje egymás mellett élő lakói? A film egy évmilliók óta tartó háború részleteibe avat... több»

A három Kurtág
#40938

dokumentum

Kurtág György az egyik legismertebb kortárs zeneszerző, világszerte ünnepelt művész. Ideje nagy részét immáron a Budapest Music Center lakójaként tölti, máig szellemileg aktívan.... több»

Beton és kristály
#40939

dokumentum

Budán a Tábor-hegy mélye egy titokzatos alagútrendszert rejt. A belőle nyíló, 2011-ben felfedezett Királylaki-barlang igazi különlegesség: a benne található változatos kristályok... több»

Rendező: Ádám Bence

Rettegett óriáskígyók
#40940

dokumentum

Nagyok, izmosak, kitűnő a szaglásuk, és az áldozataikból szó szerint kipréselik az életet. A látványos film a leghatalmasabb és legrettegebb ma élő kígyók között számon tartott... több»