Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#40901

akció | kaland | sci-fi

Egy csapat csatlakozik a Zöld Lámpás Testülethez, ami egy idegenekből álló csillagközi rendőrség. Ők védik meg az univerzumot a fenyegetésektől.   több»

#40902

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

A film a Kung Fury rövidfilmből megismert univerzumban játszódik, de valós kapcsolat nincs a két film között, csak a főszereplő azonos. több»

#40903

NA Mesto svetlobe  (2017)

(1)

dokumentum

Négy család egy lassan haldokló városban él a maga reményeivel, fájdalmaival. több»

Rendező: Marko Kumer

8.29.05
#40904

NA 8.29.05  (2017)

dráma

A film a Katrina hurrikán okozta káoszt és felfordulást mutatja be. több»

#40905

NA Jessica Frost  (2021)

(1)

akció | fantasy | sci-fi

Egy fiatal nő a múltjának eredetét szeretné megfejteni egy viharos utazás során a sivatagon át, amikor egy időutazó pszichopata elkezd vadászni rá. több»

#40906

NA Rapture  (2017)

dráma

Netflix

Pastor Paul istenfélő ember és tiszteletben álló családfő, ám egy napon megtamádják az otthonukat. 21 éves lánya, Diara az R&B szexikonjává válik, másik lánya, Angel viszont... több»

#40907

NA Interrail  (2021)

vígjáték

Három régi barát hatalmas kalandtúrába vág bele, hogy így tisztelegjenek elhunyt barátjuk emléke előtt.

#40908

romantikus | vígjáték

Vin, Booby és Ray három kékgalléros srác, akik nem igazán tudják rendezni az életüket. Oly sok álmuk volt még tizenéves korukban, azonban a felnőtt élet mégsem azt tartogatta, amit... több»

Filmportré: Gyulai Líviusz - Vonalak mágusa
#40909

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit lényéhez hasonlóan jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett megbocsátó... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

#40910

NA Dead Quiet  (2017)

horror

Nicknek és barátnőjének egy éjszakát kell eltölteniük az újonnan örökölt, ám elhagyatott belvárosi épületben, hogy bebizonyítsák az egyik vevőnek, hogy alaptalanok azok a... több»

#40911

dokumentum

Kun Árpád évek óta takarítóként és ápolóként dolgozik Norvégiában. A filmben az író szót ejt a Boldog Északról és készülő regényéről is ("Nagyon nem volt egyszerű... több»

Rendező: Surányi Z. András

Szereplők: Parászka Boróka

#40912

dokumentum

„A legvidámabb barakk” Varga Noémi filmje, amellyel a londoni Royal College of Art mozgókép szakán diplomázott. A film egy családi történeten keresztül dolgozza fel a szocialista... több»

Rendező: Varga Noémi

Kacsamesék: Woo-oo!
#40913

animáció

Donald kacsa Dagobert McCsip külvilágtól elzárt villájába viszi Tikit, Nikit és Vikit, ahol családi titkokra derül fény és s több»

A 88-as felderítő
#40914

akció | rövidfilm

A közeli jövőben a nagyhatalmak kirobbantották a harmadik világháborút. Csak kevesen mertek szembeszállni az elnyomókkal. Ez a film az ő történetüket meséli el.

A Szaturnusz titkai
#40915

dokumentum

A NASA Cassini űrszondája kilövésének évfordulója alkalmából készült dokumentumfilm infravörös kamerával készült felvételek segítségével tárja fel a Szaturnusz holdjainak... több»

Falun
#40916

NA Falun  (2010)

animáció

A film a falusi élet kivonata: megjeleníti annak nyugalmát, lassított idő-érzékelését és egyszerűbb, földhözragadtabb, természetközelibb világszemléletét. A film egyetlen... több»

Rendező: Wonhaz Annamária

Szereplők: Sturcz Attila

Brunch Queen
#40917

dokumentum | rövidfilm

Rövid dokumentumfilm egy musical készítéséről.

Maradandó sérülések
#40918

dokumentum

Magyarországon a középosztály elvékonyodásával egyre szélesebb rétegek kerülnek közel az egzisztenciális leszakadáshoz. Persze nem csak a negyvenesek, ötvenesek veszélyeztetettek,... több»

Mária Terézia - Európa anyósa
#40919

dokumentum

Mária Terézia három fronton is helytállt: uralkodóként, anyaként és feleségként. Remek párost alkotott férjével, Lotaringiai Ferenc Istvánnal, aki nem a politika, hanem a pénzügyek... több»

Rendező: Monika Czernin

Hüllők: szörnyek a múltból
#40920

dokumentum

A hüllők afféle pikkelyes, ősi jegyeket magukon viselő szörnyetegek egy letűnt korból – melyeket minél behatóbban vizsgálnak, annál rendkívülibbnek tűnnek a tudósok számára... több»