Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Postások gyöngye − A greendale-i gőzmozdony
#51861

animáció

Pat, a szemüveges, ügyefogyott postás a Greendale nevű falucska kedvence. Mindenki ismeri és kedveli, ami nem is csoda, hiszen bárhová megy, bárkinek is visz levelet, vagy csomagot,... több»

Két nap – két tó
#51862

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

2022 ősszel elkészült egy film, amiben megmutatjuk, hogy a hozzánk érkező vendégek, pecások mire számíthatnak, ha ellátogatnak a Kastély-park Tavakra! Természetesen a halfogás és... több»

A legdélebbi magyarok
#51864

dokumentum

A film az al-dunai székelyek, azon belül a székelykeveiek egészen sajátságos történetét mutatja be. Kiderül az alkotásból, hogy az ausztráliai nagyváros Melborune és Székelykeve... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

#51866

dokumentum

A főváros szívében van egy másik város. Kisebb, áttekinthetőbb, élhetőbb. Wekerlének hívják, és a mai napig belengi Kós Károly szelleme. több»

Rendező: Saár Tamás

#51867

horror | thriller | western

Egy fiatal alkimista azért küzd, hogy feltámassza Celeb's Folly városát, ám eközben veszélybe kerül a családja. Miközben a feszültség fokozódik, felkel a Vérhold, amelyet... több»

#51871

NA God Forbid  (2022)

dokumentum

Giancarlo Granda, a Fontainebleau Hotel egykori medencefelügyelője megosztja egy bájos idősebb nővel, Becki Falwell-lel és férjével, az evangélikus, Trump-párti Jerry Falwell Jr-ral 7... több»

Rendező: Billy Cohen

#51872

horror | thriller

Egy korrupt állam elől menekülő család egy gonosz múltú házban talál menedéket. több»

#51874

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

#51875

vígjáték

Két szerencsétlenül járt barát egy lovastúrákat szervező céget alapít a francia Pireneusokban, hogy megfordítsák a szerencséjüket. több»

#51877

NA Bar Fight!  (2022)

vígjáték

Nina és Allen szakításuk után minden területet felosztanak az életükben, ám a törzshelyükért egy nevetséges harcban kell megmérkőzniük, amelyben határvonalakat húznak és sok... több»

#51878

dokumentum

#51880

NA La fièvre  (2022)

rövidfilm

Manaus, egy ipari város az Amazonas-erdő szívében. Itt él Justino, egy 45 éves indián, aki biztonsági őrként a kereskedelmi kikötőben. Lánya Brasíliába készül, hogy ott orvosi... több»