Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51901

dráma | krimi

A film egy Cheryl nevű anya történetét meséli el, akinek a lánya eltűnik. A hatóságok és a média a lányt szökevényként kezeli, miközben egy másik eltűnt lányra koncentrálnak,... több»

#51902

dokumentum

Évezredekkel ezelőtt a Földet mamutok milliói népesítették be. Azután terjedtek el az egész bolygón, hogy egy felmelegedés során elhagyták Afrika szavannáit, a jégkorszak... több»

Rendező: Florian Breier

#51903

dokumentum

A média által vérszomjas, kegyetlen ragadozókként beállított cápáknak van egy alig ismert arca: a zord külső alatt törékeny és érzékeny – sőt, olykor kifejezetten esetlen –... több»

Így készült: Mancs
#51907

A műsor betekintés nyújt a Mancs című magyar film elkészítésének körülményeibe. több»

#51908

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A sorozatban egy különleges csapattal ismerkedhetünk meg, amelyik amerikai őslakosokból, cowboyokból és lótenyésztőkből áll és amelyik egy célt tart szeme előtt - megmenteni a helyi... több»

#51909

musical | romantikus | vígjáték

Théodore egy esetlen és egyhangú párizsi férfi, aki felfedezi egy természetfeletti dal létezését. Egy régi, 1920-as évekbeli jazz-sztenderd, amely két embert azonnal szerelembe tud... több»

5 medve – mentőakció
#51910

dokumentum

Három évvel ezelőtt a magyar Fehérkereszt Állatmentő Liga budapesti irodájában megcsörrent a telefon és riasztó hírek érkeztek Spanyolországból: a külföldi kollégák egy csődbe... több»

#51911

dráma | életrajzi | krimi

Szereplők: Armand Assante

The Unholy Trinity
#51912

kaland | krimi | western

A film az Isaac Broadway kivégzése előtti pillanatokban játszódik, aki elhidegült fiát, Henryt egy lehetetlen feladat elé állítja: meg kell ölnie azt a férfit, aki egy olyan... több»

Fészket építs, ne háborúzz!
#51913

dokumentum

Egy katonai körzet természeti titkai Németországban. A Senne régió nagy részét katonai gyakorlótérként használják. A dübörgő tankok árnyékában élő ritka állatok a túlélési... több»

Rendező: Heike Grebe

Szereplők: Philipp Scheppmann

#51914

dráma

Szívből jövő film testvériségről, vágyakról, féltékenységről és fiatalságról a véget nem érő trópusi panamai nyárban. több»

#51915

akció

Egy bűnözői banda rabol és gyilkol a környéken. Tíz év börtön után Su-hyukot akarják a fedélzeten látni, ő viszont normális életet szeretne élni régi barátnőjével és... több»

Rendező: Jung Woo-Sung

Szereplők: Jung Woo-Sung

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#51916

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

#51917

horror

Julia Rowe Lillian Gresham ápolójaként kap munkát. Lillian egy eldugott, távoli területen lévő, elszigetelt házban él. Bár halálos beteg, az idős Lillian szívélyes és kedves... több»

Sólyomemberek – Madár és ember harmóniában
#51919

dokumentum

Ragadozó madár és ember évezredek óta különleges kapcsolatban van. A solymászmadarak hazai előfordulásáról és életmódjáról viszonylag kevés, filmen dokumentált ismeret áll a... több»

Rendező: Sass Péter

#51920

thriller

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején. több»