Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53082

dráma | háborús

A film két testvér, Maciek és Andrzej történetét meséli el. Apjuk halála és szeretett Bronkája elvesztése után Andrzej elhagyja a családi házat. Útközben találkozik egy titokzatos... több»

#53084

dráma

Max (2024.07.26.)

Két egypetéjű siketnéma ikertestvér felfedezi, hogy genetikai betegségben szenvednek, amely fokozatosan és visszafordíthatatlanul megvakítja őket. több»

#53086

dokumentum

Dr. Michael Domeier megpróbálja megoldani a tengerek két nagy rejtélyét. Hol van a cápák párzási helye, és hol adnak életet az utódaiknak? A Fehér Halálnak is becézett nagy fehér... több»

The 12 Days of Christmas Eve
#53087

vígjáték

Amikor Brian Conway, a sikeres üzletember karácsony este autóbalesetet szenved, a Mikulás tizenkét esélyt ad neki, hogy újrakezdje a napot, és helyrehozza az életében lévő... több»

The Enemy Inside
#53089

dráma | horror | romantikus

Szereplők: Thomas Goersch

#53090

dráma | zenés

Irma balerina, és kiemelkedően tehetséges barátnője, Olga a szeme előtt válik az anorexia, az alkohol és a drogok áldozatává. Barátságuk átértékelődik, és rájön, hogy meg kell... több»

#53092

dokumentum

A Málta macskái egy családbarát PBS dokumentumfilm, amely hangot ad a sziget kóbor macskáinak, miközben a karizmatikus helyi etetőkkel, művészekkel és önkéntesekkel készített... több»

Rendező: Sarah Jayne

#53093

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#53094

dokumentum

Száz év fotográfia - avagy az ördög masinája Zabolán. Az időben száz évet utazunk, de a tér állandó: a háromszéki Zabola idősebb lakói mesélnek az elmúlt évszázad... több»

Rendező: Bollók Csaba

#53095

dráma

Két egykori szerelmes találkozása arra mutat rá, hogy hosszú évek után, még mindig éreznek valamit egymás iránt.

#53100

dráma | krimi | thriller

Négy idegent meghívnak egy távoli kastélyba, ahol kiderül, hogy múltbéli botrányaik miatt zsarolják őket.