Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53101

NA Lie Hard  (2022)

akció | vígjáték

Hogy lenyűgözze barátnője gazdag szüleit, egy beteges hazudozó 4 millió dollárt vesz kölcsön egy bűnszövetkezettől, hogy megvásárolhasson egy villát. Szerencsétlenségére minden... több»

#53102

NA Viejos  (2022)

horror

Egy nyolcvanéves férfi, akinél felesége hirtelen öngyilkossága után a demencia tünetei jelentkeznek, paranormális események sorozatát indítja el, ezek pedig veszélybe sodorják... több»

Gorongosa: Az újjászületett édenkert
#53104

dokumentum

Fajgazdagsága és érintetlensége miatt a mozambiki Gorongosa Nemzeti Parkot sokáig ’Afrika édenkertjeként’ is emlegették – egészen addig, amíg a polgárháború és az orvvadászok... több»

A Nashville Legacy
#53105

romantikus

Naima és Damian megismerkednek és közeledni kezdenek egymáshoz, megosztva a zene iránti szeretetüket és a vágyukat, hogy nyomot hagyjanak a világban. több»

Tempo Madaras – Egy karmester útja
#53107

dokumentum

Madaras Gergely korunk egyik legsikeresebb fiatal karmestere. Nemzetközi karrierje a Besançoni Karmesterversennyel indult, azóta pedig a világ vezető zenekarait vezényli. 2019-ben kezdte meg... több»

#53111

dokumentum

Egy régészcsoport búvárruhát ölt, hogy átvizsgálja egy, a Nílus partján álló piramis vízzel elöntött járatait. Abban reménykednek, hogy a sírkamra feltárása közelebb viheti... több»

#53112

történelmi | vígjáték

Georges Clemenceau épp most veszítette el az elnökválasztást az ismeretlen Paul Deschanel ellen, aki idealista és meg akarja változtatni az országot. Egy este azonban Deschanel leesik a... több»

#53113

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#53115

dokumentum

A georgiai Critter Fixers állatklinikán egymásnak adják a kilincset a gazdik, és nem véletlenül: Dr. Hodges és Dr. Ferguson a pitbulltól a csüngőhasú sertésig minden rendű és rangú... több»

Yellow Brick Road
#53116

animáció | fantasy

Rendező: Leigh Scott

#53117

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

#53118

dráma

Egy új-mexikói anya, aki a saját és szerettei életéért küzd, egyre mélyebbre süllyed a függőségében, miközben a lányáért harcol. több»

Sába királynője
#53120

zenés

Az antik mesék tanúsága szerint Sába királynője fáradhatatlanul kutatta a Bölcsességet, s azért utazott a kor legbölcsebbnek tartott uralkodójához, Salamonhoz, hogy próbára tegye... több»