Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53561

thriller

Miután egy nő elkezd autóversenyzést tanulni egy iskolában, a tanára beleszeret. Azonban az oktató elmebajjal küzd, és megpróbál mindenkin átgázolni. több»

#53562

NA Snowball  (2020)

dráma

Út a csillagok alatt - El Camino a Világ Oltárától a Világ Végéig
#53563

dokumentum

Magyar zarándokok Szent Jakab útját, El Camino-ját mutatják be egyéni látásmóddal az alkotók. A „Világ Oltárától”, Fatimától, Santiago de Compostelán keresztül a „Világ... több»

#53564

dokumentum | történelmi

Egy régészeti döglött akta nagyszerű története az Alpoktól németországi és kanadai laboratóriumokig; új fényt derít az újkőkori forradalomra, mely időszaknak mindannyian a... több»

Rendező: Thibaud Marchand

Szereplők: Antoine Henri

VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa
#53566

dokumentum

A nagy hagyományokkal rendelkező balatoni feeder verseny újabb évfordulójához érkezett.  A Zamárdi partszakaszon tartott két fordulós megmérettetés rég látott izgalmakat hozott, ami... több»

#53567

dokumentum | zenés

Egy olyan művész bensőséges portréja, aki brutális gyermekkorát legyőzve átalakította a latin-amerikai zenét. Monhoz egy világ körüli turné kellős közepén csatlakozunk, amikor... több»

#53568

horror

Hat horrortörténet, amelyeken afroamerikai rendezők és forgatókönyvírók dolgoztak. több»

#53571

misztikus | romantikus | vígjáték

Maggie problémás házasságban él, és szeretné újrakezdeni az életét. Egy reggel 15 évvel korábban, a múltban ébred, és újra el kell döntenie, hogy Josh-t válassza-e férjéül,... több»

Xivi
#53573

NA Xivi  (2023)

dráma

#53576

dráma

Miután Brenda Lee-t végzetes mellrákkal diagnosztizálják, útnak indul, hogy megtalálja a lányát, akit annak idején örökbe adott. több»

#53577

dokumentum

A középkorban a bábosokat boszorkánynak tartották, mert életet leheltek az anyagba, és ezzel utánozták Istent. Modern korunknak is megvannak a bábos boszorkányai, akik varázslatukkal... több»

Rendező: Kende Júlia

#53578

animáció | rövidfilm

Az ötéves Támár eltölt egy éjszakát az apukájával egy szállodában, ahol a lakók egy kicsit furák. Egy szürrealista utazás egy gyerek szemével, amely során különös titkok... több»

Rendező: Mor Israeli

A milliárd fontos üdülőhajó megépítése
#53580

dokumentum

Mérnökökből álló elit csapat versenyez a világ leghatalmasabb és technológiailag legmodernebb üdülőhajójának megépítéséért. több»