Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
A Lokoléo Party – Jollyval
#69361

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

A Lokoléo Party – Jollyval Jolly első, önálló műsora, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatók. Felcsendülnek már ismert és még nem... több»

23 év a padláson
#69362

dokumentum

B. Nagy László írta a filmről: "Egy ember rejtőzik több mint két évtizeden át a padláson: több ez, mintha valami idegen bolygóra költözött volna. Emberünk azonban semmiféle jelét... több»

Rendező: Szalkai Sándor

#69363

NA Ping Pang  (2016)

dráma | rövidfilm | sportfilm | thriller

Egy asztalitenisz-játékos fiatal lány élete új fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kínai bűnözőlánnyal. több»

Connection
#69364

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

Holnap tali - A premier
#69365

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#69366

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

Mary Shelley's Monster
#69367

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

#69368

zenés

Babos Gyula a hazai jazzélet legszínesebb csillaga. Kezdetben a rockos ritmusok vonzották, de bebarangolta a mainstream jazz, a blues, a roma folklór, az indiai zene és a klasszikus zene... több»

Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#69369

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

I Feel Fine
#69370

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

A Bermuda-háromszög cápái
#69371

dokumentum

A „Bermuda-háromszög” név hallatán leginkább furcsa, megmagyarázhatatlan balesetek és nyomtalanul eltűnt hajók és repülőgépek jutnak az eszünkbe. Pedig egy további, legalább... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#69372

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

Az ítélet
#69373

NA Az ítélet  (2000)

dokumentum

Visky Ferenc erdélyi református lelkészt az 1956-os események után államellenes felforgató tevékenység miatt 22 év börtönre és teljes vagyonelkobzásra ítéli a román kommunista... több»

Stílusom a lakásom
#69374

valóságshow

Üdvözöljük! Kérem, fáradjon be Észak-Amerika legfényűzőbb, legkáprázatosabb és minden bizonnyal legstílusosabb otthonaiba! Ezen egyedi tervezésű lakások a tulajdonosaik igényei... több»

Az inka lázadás csontvázai
#69375

dokumentum

Miként zajlottak az Inka Birodalom végnapjai? Hogyan, milyen fegyverekkel győzték le az őslakos indiánokat a hódító spanyolok? És milyen körülmények között esett az első lőtt seb... több»

#69376

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

Árnyék
#69377

NA Árnyék  (2000)

rövidfilm

Munka, bulik, nők. Kapcsolatok szövődnek, de csak egy éjszakára. A 2001. évi Budapesti Független Filmszemle II. díjas filmje.

Rendező: Gonda Rudolf

#69378

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

#69379

dráma

Filmio | Telekom TVGO

A félelmet nem ismerő fiatal bába, Christine egyezséget köt az ördöggel, hogy megmentse faluját a német lovagok brutális terrorjától. Amikor azonban az ördög pókokat szabadít a... több»

Elveszett család
#69380

dokumentum | életrajzi

"A legtöbb ember átadja magát egy kettős hit káprázatának: hisz az emlékezet örökkévalóságában, amely magába foglalja az embereket, dolgokat, cselekedeteket, nemzeteket, és hisz... több»

Rendező: Salamon András