Közösség

Vélemény:

73 Fekete Párduc

(2018)

Fekete Párduc

Diesel   2018.02.18 19:39
1

Zseniális film!! Kb. 1 órája jöttem ki a moziból azóta is a hatása alatt vagyok. Végre nem egy tipikus szuperhőst láthattunk egy klisé történettel, hanem egy hús vér emberibb kézzelfoghatóbb hőst. A történet jól felépített és követhető nem kapkodnak ide-oda. Látványra eszméletlen jó lett. Pontosan annyi CGI volt benne amennyi kellett ehhez a filmhez egyáltalán nem volt túl tolva. Volt benne egy kis társadalom kritika is a fekete közösségeket ért atrocitásokkal kapcsolatban (még 1-2 poénban is). Vannak benne poénok, de sokkal komolyabb hangvételű mit pl. a Thor Ragnarök. A színészek jók voltak közülük Andy Serkis karakterét Klawot emelném ki. Na hát ő rendkívül szórakoztató volt sajnálom, hogy nem kapott nagyobb teret a filmben. A film zenéje illetve a film közben bevágott zenék is ott voltak a toppon. Végig akciódús 1 percet sem unatkoztam ebben a több mint 2 órás alkotásban. Látszik hogy sokat dolgoztak rajta odafigyeltek a részletekre. Mindenképpen érdemes moziban megnézni már a látvány miatt is. Ilyen egy kiváló Marvel film. Nálam 10/10-es.