Vélemény:

84 A fiúk a klubból

(2000)

A fiúk a klubból

Greeta   2018.09.11 22:58
1

Engem teljesen meglepett ez a sorozat. Teljesen véletlenül akadtam rá egy fórumon és nagyon hamar, néhány rész alatt a hatása alá kerültem. Mondhatni kissé függő lettem. Annyira jól ragadták meg a készítők a stílust és a mondanivalót, hogy hiába közel 20 éves a sorozat máig aktuális az, amit közölni szeretne. Én csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik egy homoszexuális sorozatot látnak benne. Nagyon érzelmes sorozat, szinte minden részben szerephez jut maga a születés és a halál, az élet körforgása. Nyíltan mer beszélni az AIDS-ről. És milyen érdekes, hogy akkor még egy halálos kór volt, ma már egy jól kezelhető betegségnek számít. A legváratlanabb pillanatban történnek nem várt események, amelyek teljesen fel tudják forgatni az ember életét. Hozzám közel kerületek a szereplők, tényleg megkedveltem őket és néha még utána is olvasok, hogy így sok év távlatából kivel mi lett. Az tudható, hogy a szereplők a mai napig nagyon jó viszonyt ápolnak egymással és ez az összhang a sorozaton is érezhető volt. A drámaiság mellett az évadok előrehaladtával a humora is egyre finomabb lett. Az egyik szerelmi szál, amely a teljes sorozatot végig követi az első résztől az utolsóig szerephez jut, az egyik legszebb szerelmi történet, amit filmben valaha láttam. Valóba izgul értük a néző és már-már könyörög a makacs Briannak, hogy mondja ki azt az egyetlen szót, hogy SZERETLEK.