Az első résznél átpörgettem a nyitót így nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. (Röviden: nem tudtam ki rendezte, kik a szereplők... stb.) Miközben néztem azon gondolkodtam, hogy miért annyira Bruce Lee-s a sok akciójelenet, sőt volt egy kifejezett pillanat, amikor Bruce Lee egyik ikonikus kézmozdulatát mutatta az egyik szereplő. Aztán a második résznél már nem pörgettem túl (hajtott a kíváncsiság) és választ is kaptam a kérdésemre.
"Készült Bruce Lee írásai alapján."
A sorozat pörgős, akcióban és sztoriban bővelkedik. Látványos akciójelenetek "futószalagon", mégsem egy sima verekedős sorozat.
Kelet és Nyugat. Béke és harc. Intrika és egyenesség. Becsület és korrupció. Szerelem és fizetett szerelem. Információk és informátorok. Hogy ki a jó és ki a rossz? Vannak szereplők, ahol ezt nehéz megmondani.
A nyelvváltós jeleneteket nagyon jól megcsinálták, kifejezetten tetszett ez a megoldás.
Ez a sorozat érdemes a figyelemre! Mert jó és érdekes.
De ne hallgass rám, nézd és ítéld meg magad!
Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Az első résznél átpörgettem a nyitót így nem igazán tudtam, hogy mire számítsak. (Röviden: nem tudtam ki rendezte, kik a szereplők... stb.) Miközben néztem azon gondolkodtam, hogy miért annyira Bruce Lee-s a sok akciójelenet, sőt volt egy kifejezett pillanat, amikor Bruce Lee egyik ikonikus kézmozdulatát mutatta az egyik szereplő. Aztán a második résznél már nem pörgettem túl (hajtott a kíváncsiság) és választ is kaptam a kérdésemre. "Készült Bruce Lee írásai alapján." A sorozat pörgős, akcióban és sztoriban bővelkedik. Látványos akciójelenetek "futószalagon", mégsem egy sima verekedős sorozat. Kelet és Nyugat. Béke és harc. Intrika és egyenesség. Becsület és korrupció. Szerelem és fizetett szerelem. Információk és informátorok. Hogy ki a jó és ki a rossz? Vannak szereplők, ahol ezt nehéz megmondani. A nyelvváltós jeleneteket nagyon jól megcsinálták, kifejezetten tetszett ez a megoldás. Ez a sorozat érdemes a figyelemre! Mert jó és érdekes. De ne hallgass rám, nézd és ítéld meg magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!