Még a moziban láttam anno a filmet, csak most szembejött a legújabb vélemény, és halványan eszembe jutottak a benyomásaim.
Szóval egynek jó, Mr. Nespresso és Julia Roberts elszórakoztat minket, ők szerintem egész jól játszanak együtt. Egyéb szempontokból a történet és annak megfilmesítése nem lóg ki a tucat csajos/romantikus vígjátékok sorából, feleségem remekül viselte, én meg nem annyira remekül, de különösebb hősiesség se kellett hozzá, elvoltam.
Ami nálam óriási rossz pont, hogy nem voltak képesek Balin forgatni, de annyira nem, hogy egy nyomorult képkockát se. Helyette csináltak egy Balira totál nem hasonlító díszletpartot máshol, ahol a híres balinéz tengerparti templomot (Tanah Lot) nem tudom, hogy CGI-jal jelenítették-e meg, vagy építtettek egy makettet, de roppant illúzióromboló volt. Hát hogy lehet ilyet csinálni, basszus, azért Bali nem Észak-Korea, oda be lehet menni forgatni, erre semmi szükség nem volt, legalább a vágóképeket megcsinálhatták volna ott. Most tényleg, képzeljetek el egy Budapesten játszódó filmet, amiben pl. egy Rajna-parti makettet mutogatnak a budapesti látkép helyett. Gondolkodtam, hogy 3 vagy 4 csillag, és ez az idióta húzás miatt kerekítettem végül le.
Még a moziban láttam anno a filmet, csak most szembejött a legújabb vélemény, és halványan eszembe jutottak a benyomásaim. Szóval egynek jó, Mr. Nespresso és Julia Roberts elszórakoztat minket, ők szerintem egész jól játszanak együtt. Egyéb szempontokból a történet és annak megfilmesítése nem lóg ki a tucat csajos/romantikus vígjátékok sorából, feleségem remekül viselte, én meg nem annyira remekül, de különösebb hősiesség se kellett hozzá, elvoltam. Ami nálam óriási rossz pont, hogy nem voltak képesek Balin forgatni, de annyira nem, hogy egy nyomorult képkockát se. Helyette csináltak egy Balira totál nem hasonlító díszletpartot máshol, ahol a híres balinéz tengerparti templomot (Tanah Lot) nem tudom, hogy CGI-jal jelenítették-e meg, vagy építtettek egy makettet, de roppant illúzióromboló volt. Hát hogy lehet ilyet csinálni, basszus, azért Bali nem Észak-Korea, oda be lehet menni forgatni, erre semmi szükség nem volt, legalább a vágóképeket megcsinálhatták volna ott. Most tényleg, képzeljetek el egy Budapesten játszódó filmet, amiben pl. egy Rajna-parti makettet mutogatnak a budapesti látkép helyett. Gondolkodtam, hogy 3 vagy 4 csillag, és ez az idióta húzás miatt kerekítettem végül le.