Vélemény:

67 Csatahajó

(2012)

Megunhatatlan kedvenc

Ultron   2024.06.07 10:51
0

Persze nem az évszázad filmje Peter Berg 2012-es rendezése, a Csatahajó, de mindenképp szórakoztató, vicces és izgalmas. Taylor Kitsch pedig nagyot alakít szerintem. Az alapsztori szerint idegenek támadnak a Földre, és célpontjuk először egy radarállomás Hawaiin. Az amerikai flotta egy hajója épp a térségben állomásozik (egy hadgyakorlaton), így pont kapóra jön ahhoz, hogy megakadályozza a támadást. Csakhogy a tengerészek nem kaphatnak erősítést, mert az idegenek kupolaszerűen lezárják a térséget. Minden a parancsnokon, Alex Hopper hadnagyon múlik. Igen ám, de Hopper nem éppen mintatengerész, sőt egy korábbi balhéja miatt épp elbocsátásra vár. Összeszedi viszont magát, és csodával határos módon megvédi Amerikát és a világot. A filmben mellékszereplő a dögös Rihanna is végig katonai uniformisban (sajnos). A végeredmény egyszerre izgalmas és vicces, rengeteg látványos jelenettel. Legalább fél tucatszor láttam. Bár az IMDb-n csak 58%-os (méltatlan módon), tőlem erős 4 csillagot kap. Nem tudom megunni!