Kinek ne lenne elege az élőszereplős (nem értem, mitől élő a 100% CGI) feldolgozásokból (meg úgy eleve a feldolgozásokból), mert nekem nagyon. S ezek legirritálóbb formája a spin-off. Minden sikeres film vagy rajzfilm univerzumról lehúzzák az utolsó bőrt is a spin-off áradattal (Gyűrűk Ura, Star Wars, Trónok harca és Dűne, csak hogy említsek párat a számtalanból).
Mindezek ellenére itt van ez a darab, ami mindezek közül valamelyest mégis kiemelkedik: van egy épkézláb forgatókönyve, fejlődő karakterei és a legendás királydrámát előrevetítő indítékok Zordon részéről.
Ebben a spin-off CGI tömkelegben, ami ömlik a szánkba a streamingszolgáltatókon és a mozikon keresztül, végre felbukkant egy olyan spin-off, amit minimálisan elvárnánk minden filmes univerzum haszonleső, bőrlehúzó gépezetétől.
Kinek ne lenne elege az élőszereplős (nem értem, mitől élő a 100% CGI) feldolgozásokból (meg úgy eleve a feldolgozásokból), mert nekem nagyon. S ezek legirritálóbb formája a spin-off. Minden sikeres film vagy rajzfilm univerzumról lehúzzák az utolsó bőrt is a spin-off áradattal (Gyűrűk Ura, Star Wars, Trónok harca és Dűne, csak hogy említsek párat a számtalanból).
Mindezek ellenére itt van ez a darab, ami mindezek közül valamelyest mégis kiemelkedik: van egy épkézláb forgatókönyve, fejlődő karakterei és a legendás királydrámát előrevetítő indítékok Zordon részéről. Ebben a spin-off CGI tömkelegben, ami ömlik a szánkba a streamingszolgáltatókon és a mozikon keresztül, végre felbukkant egy olyan spin-off, amit minimálisan elvárnánk minden filmes univerzum haszonleső, bőrlehúzó gépezetétől.