Vélemény:

64 Zuhanás

(2022)

Végig izgalmas az egész

Buenos Nachos   2024.11.02 15:54
1

Sokat üldöztem ezt a filmet, mire sikerült végre nemrég megtalálnom. Hallottam korábban arról, hogy létezik egy 625 méteres tv-torony valahol Kaliforniában, Sacramento közelében, mely a Wikipedián KXTV/KOVR néven található meg. Aztán jött egy ipse, Scott Mann, és csinált egy filmet, amelyik ezen a bizonyos tornyon játszódik. Az egészet 2022-ben késztette el, de én csak tavaly hallottam róla, és idén ősszel tudtam megnézni. Azt kell mondjam, nem bántam meg, mert egyetlen percet sem unatkoztam a 107 perces játékidő alatt. Végig izgalmas a film. Grace Caroline Currey hihetően alakítja a két lány egyikét, aki felmászik a torony tetejére. A keselyűkkel viaskodásban több potenciál lett volna, de a hihetetlen látványban rejlő lehetőségeket jól kihasználták. Azért kíváncsi lettem volna a forgatásra: mi CGI, és mi valódi. A filmet tériszonyosok kerüljék, akik pedig szeretik a magasságot, adják át magukat az élménynek. Én is így tettem. Nálam ez egy erős film, ami simán megérdemli a négy csillagot. Remélem, készül még hasonló.